Ελένη Μενεγάκη: Έτσι θα πέρασει την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου με τον Παντζόπουλο - "Δεν με ξεχνάει ποτέ"

"Άκουγα προχθές τον γιο μου να λέει με τον Μάκη να...."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Έτσι θα πέρασει την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου με τον Παντζόπουλο -

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τον Μάκη Παντζόπουλο με αφορμή την σημερινή 14/2 μέρα του Άγιου Βαλεντίνου προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν την ώρα που συζητούσε με τους συνεργάτες της, εξομολογήθηκε ότι ο σύζυγός της, Μάκης, έχει κανονίσει να περάσουν την ημέρα οι δυο τους. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν αρνήθηκε στον γιο της, Άγγελο, να πάνε κάπου μαζί.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον Μάκη Παντζόπουλο

«Άκουγα προχθές τον γιο μου να λέει με τον Μάκη να πάνε κάπου. Και του λέει ο Μάκης ότι δεν μπορεί τη Δευτέρα γιατί θα είναι μαζί με τη μανούλα του. Tα κορίτσια τα προσέχουν αυτά, καταλαβαίνεις… Τις γιορτές, τις επετείους, όλα αυτά. Και λέω κοίτα να δεις, αν δε μου έλεγε τίποτα φέτος, δεν θα έλεγα γιατί και πώς. Δεν με ξεχνάει και μ’ αρέσει. Σε επέτειο θα έλεγα» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε κάνει πριν μερικές μέρες και μια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου