Μπήκε στο πλατό του Love It με τούρτα στα χέρια - Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στην Ιωάννα Μαλέσκου

Για τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπήκε στο πλατό του Love It με τούρτα στα χέρια - Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στην Ιωάννα Μαλέσκου

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 14/2 μέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της, μαζί με τους ερωτευμένους. Το πλατό του Love It γέμισε φυσικά με με κόκκινα και ροζ μπαλόνια και πολλά γλυκά και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας της επιφύλασσαν μια πολύ γλυκιά έκπληξη, καθώς της είχαν ετοιμάσει μια εντυπωσιακή τούρτα σε ροζ χρώμα.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που δέχτηκε η παρουσιάστρια ήταν και αυτή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό με μια τεράστια τούρτα την ώρα που εκείνη μιλούσε με τον συμμαθητή της, Νικηφόρο.

«Κάνε μια ευχή και πρόσεξε, βγαίνουν στον ΣΚΑΪ» της είπε ο Νίκος Μουτσινάς πριιν σβήσει το κεράκι της. «Δεν την μπορώ τη γιορτή. Δεν μπορώ να πρέπει να πιεστώ να είμαι χαρούμενος. Θέλω απλά αυτές τις γιορτές για την αργία του θέματος».

Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στην Ιωάννα Μαλέσκου για τα γενέθλιά της

Ποιο το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Το ξανθό μαλλί και το ύφος της έκαναν τους πάντες να μιλούν για τη διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη δημιουργώντας ίσως έτσι άλλες προσδοκίες για την Ιωάννα Μαλέσκου, που είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το καλοκαίρι του 2019 στον ΣΚΑΪ, από το τοπικό κανάλι της Κρήτης όπου εργαζόταν για αρκετά χρόνια.

Ο ισχυρός ανταγωνισμός που επικρατεί στη συγκεκριμένη ζώνη, που βρίσκεται τώρα η παρουσιάστρια, έχουν επηρεάσει και τις επιδόσεις της εκπομπής της «Love it». Το γεγονός αυτό έθετε σε αμφισβήτηση τη συνέχεια της εκπομπής και την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Δημοσιεύματα μάλιστα έφερναν την Ιωάννα Μαλέσκου εκτός καναλιού του Φαλήρου ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του iciao.gr δεν αποκλείεται το «Love it» να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι λόγοι για αυτή την απόφαση είναι κυρίως δύο. Αρχικά, το κόστος της εκπομπής είναι αρκετά χαμηλό και δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα το budget του σταθμού, αφετέρου υπάρχουν πολλοί χορηγοί που, παρά τα χαμηλά νούμερα, εμπιστεύονται την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλουν να διαφημιστούν στην εκπομπή της.

Από ότι φαίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου, έχει τελικά δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στον χώρο της τηλεόρασης και δυνατό γυναικείο κοινό. Έτσι, με αυτά τα δεδομένα στον ΣΚΑΙ εξετάζουν την παραμονή της στο κανάλι για μια ακόμα σεζόν, αφού μπορεί τα νούμερα να μην είναι καλά ωστόσο είναι αρκετά εμπορική.