«Eίναι πλάι σε αυτόν που καταγγέλλεται» - Έξω φρενών ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Ρουβά μετά τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη

«Δεν μπορεί να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό τόσες μάχες για να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Eίναι πλάι σε αυτόν που καταγγέλλεται» - Έξω φρενών ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Ρουβά μετά τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Δευτέρας 14/2 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Το σχόλιο του Σπύρου Μπιμπίλα για τις δηλώσεις του Ρουβά για τον Λιγνάδη

«Δεν είναι μόνο ο Σάκης Ρουβάς που έχει εκτεθεί, έχουν εκτεθεί πολλοί. Με τη στάση τους είναι σαν να είναι πλάι σε αυτόν που καταγγέλλεται και αυτό εμένα με απωθεί. Ναι μεν υπερασπίζομαι το τεκμήριο αθωότητας, αλλά εδώ έχουμε πάρα πολλές καταγγελίες.

Όταν είναι πάρα πολλές οι καταγγελίες, πρέπει να μπαίνεις σε σκέψεις. Είναι πρόβλημα του Σάκη Ρουβά και θα πρέπει να το ψάξει καλύτερα. Έχω στεναχωρηθεί. Δεν μπορεί να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό τόσες μάχες για να βγει η αλήθεια και τώρα τελευταία να έχουν βγει τόσοι πολλοί άνθρωποι και να εκφράζουν αυτή την αγάπη», κατέληξε ο ηθοποιός.

Η πρώτη κίνηση του ΣΚΑΙ για τον Σάκη Ρουβά μετά τις δηλώσεις για την υπόθεση Λιγνάδη

Σχεδόν όλη η ελληνική showbiz λοιπόν μετά τις δηλώσεις του έχει τοποθετηθεί σχετικά και τον έχουν κράξει άσχημα, λέγοντας πως δεν σκέφτηκε τα θύματα (όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Μοθωναίος). Πολλοί μάλιστα αναφέρουν πως η καριέρα το Σάκη Ρουβά αρχίζει να καταρρέει...

Θέμα συζήτησης ο τραγουδιστής βρέθηκε και στις σημερινές 14/2 εκπομπές, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να έχουν γίνει έξαλλοι.

Όπως έχει ακουστεί πολλοί χορηγοί του Σάκη Ρουβά έχουν ξεκινήσει να σταματάνε τη συνεργασία τους, ενώ από την άλλη ο ΣΚΑΙ στον οποίο ανήκει ο τραγουδιστής έχει πάρει "φωτιά" και οι συζητήσεις για το μέλλον της συνεργασίας τους είναι πολλές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες, το κανάλι σκέφτεται να βγάλει εκτός "The Masked singer" που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες τον τραγουδιστή. Βέβαια, ακόμη δεν έχει παρθεί τελική απόφαση.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν υπάρχουν συζητήσεις για διακοπή της συνεργασίας τους γενικά, αφού θεωρούν πως μέχρι του χρόνου που θα επιστρέψει το The Voice, όλος αυτός ο ντόρος θα έχει σταματήσει.