Χαρές στην οικογένεια του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη - Βάφτισαν τα κοριτσάκια τους

Οι τρυφερές αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη - Βάφτισαν τα κοριτσάκια τους

Η οικογένεια του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη έχει μεγαλώσει κατά ένα μέλος εδώ και λίγο καιρό. Το ευτυχισμένο ζευγάρι λοιπόν βάφτισε τα δύο κοριτσάκια του, δίνοντάς τους τα όνοματα Ίρις και Νεφέλη.

Με μία σειρά από αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, οι ευτυχισμένοι γονείς έδωσαν όλες τις λεπτομέρειες της φαντασμαγορικής βάφτισης των παιδιών ενώ μοιράστηκαν και αρκετές φωτογραφίες.

Οι αναρτήσεις της Ηλέκτρας Αστέρη και του Ευτύχη Μπλέτσα για τη βάφτιση των παιδιών τους

«Η Νεφέλη ήταν Ωκεανίδα. Υπήρξε η νύμφη των σύννεφων και η θεά της Φιλοξενίας. Από την ένωση της Νεφέλης και του Ιξίωνα δημιουργήθηκαν οι Κένταυροι.

Διάλεξε για σύζυγο τον βασιλιά Αθάμαντα με τον οποίο έκανε και 3 παιδάκια. Τον Φρίξο, τον Λεύκωνα και την Έλλη.

Ετυμολογικά νέφω σημαίνει χύνω ύδωρ, άρα η Νεφέλη είναι αυτή που προσφέρει ζωογόνο νερό. Ήταν ιδανικό για τη δεύτερη κόρη μας που με τη γέννηση της έφερε στη ζωή μας φρεσκάδα και ομορφιά. Εξ αρχής είχα μια αγάπη προς αυτό το όνομα, αλλά όταν γεννήθηκε σιγουρευτηκα ότι της ταιριάζει απόλυτα.

Το πολυτελές όνομα Νεφέλη θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή μωρό μου και θα σου δίνει απλόχερα τις χάρες του.

Και αφού η Νεφέλη με τα σύννεφα της θα μας χαρίζει το πολύτιμο νερό της, πάντα θα ακολουθεί η Ίρις η θέα του ουράνιου τόξου. Οι δύο αδερφές θα είναι πάντα ενωμένες, αγαπημένες και τίποτα μα τίποτα δεν θα μπορεί να τις χωρίσει.

Νεφελάκι μου, θαυματάκι μου, νεοφώτιστο μωρό μου.. καλή αρχή σ' αυτό το παιχνίδι που λέγεται ζωή. Σου εύχομαι υγεία, τύχη και καλοσύνη μέσα και γύρω σου. Σ' αγαπάω μέχρι τα σύννεφα και πάλι πίσω».

«ΙΡΙΣ & - ΝΕΦΕΛΗ

Η βάφτιση των κοριτσιών μας έγινε όπως ακριβώς την είχαμε φανταστεί. Ήμασταν λίγοι και καλοί. Και κυρίως ήμασταν γεμάτοι από αγάπη για αυτά τα δύο κοριτσάκια που θα μεγαλώσουν και θα γεμίσουν τον κόσμο με την ομορφιά της ψυχής τους και την αλήθεια τους.

Σε όλους όσους μας ρωτάτε σχετικά, να πω ότι δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο όσον αφορά τον στολισμό, διοργανώσεις κτλ. Κάναμε τα απαραίτητα. Σ' αυτό που "επενδύσαμε" αυτή τη μέρα ήταν οι φωτογραφίες και τα βίντεο των κοριτσιών. Και δεν είχαμε άδικο. Γιατί τελικά αυτά είναι που μένουν.

Η βάφτιση έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ήταν μια από τις ομορφότερες ημέρες της ζωής μας.

Ίρις & Νεφέλη μου, το φως να έχετε μέσα και έξω σας. Όλα τα άλλα γίνονται.

Iris #Nepheli #Baptism #MyGirls #MyMan #MyFamily #FamilyGoals #MyTeam #Fantastic4»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπλέτσα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Ο ίδιος και η σύζυγός του Ηλέκτρα, με την οποία ήδη έχουν αποκτήσει μια κορούλα, μίλησαν πριν λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, για την είδηση της εγκυμοσύνης και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια, αλλά η ερώτηση είναι που το μάθατε; Γενικά δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι, απλώς εντάξει μερικές φορές νιώθουμε ότι μερικά πράγματα όχι ότι επειδή είναι νωρίς, αλλά είμαστε της φιλοσοφίας ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει εμάς και την δουλειά μας...Θέλουμε μέσα από την εκπομπή να δώσουμε έμπνευση ότι μπορείς να πας και κάπου με το παιδί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.