Ειρήνη Νικολοπούλου: Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση;

Η συνέντευξη με τον Λουτσιάνο Παβαρότι

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ειρήνη Νικολοπούλου: Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση;

Η Ειρήνη Νικολοπούλου, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας 14/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η αγαπημένη δημοσιογράφος, λίγο καιρό μετά την συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη της, αναφέρθηκε στο πρώτο δελτίο ειδήσεων, στην τούμπα του Παβαρότι και στην κινηματογραφική συνέντευξη με τον Αραφάτ.

Η ίδια επίσης δεν παρέλειψε να πει την γνώμη της για την τηλεόραση του σήμερα και αν, φυσικά, υπάρχει χώρος για την δημοσιογράφο μέσα σε αυτή, αλλά και να αποκαλύψει αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας, διευκρινίζοντας όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Νικολοπούλου

«Αυτό που θυμάμαι από το πρώτο μου δελτίο στην ΕΡΤ2 είναι ότι είπα “χαίρετε” και στις 3 κάμερες του στούντιο. Φόραγα ένα πάρα πολύ φαρδύ σακάκι. Ήταν τελείως λάθος σαν παλτό. Ήταν πολλά τα δύσκολα που αντιμετώπισα στα δελτία ειδήσεων. Απ’ τις πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν κηρύχθηκε ο πόλεμος του Κόλπου», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Νικολοπούλου και πρόσθεσε:

«Το πιο δύσκολο για μένα ήταν ο θάνατος της Νταϊάνα το 1997 στο Λονδίνο. Στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων δίπλα σε γίγαντες της παγκόσμιας τηλεόρασης. Όταν γύρισα στην Ελλάδα, αντί να πάρω τα εύσημα, είχε εξαφανιστεί το όνομά μου από τα δελτία ειδήσεων».

«Με τον Λουτσιάνο Παβαρότι είχαμε κάνει μια συναρπαστική συνέντευξη. Ήταν τόσο υπέρβαρος που δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος του. Έπεσε μπροστά μου όταν ξεκίνησε η συνέντευξη», ανέφερε για την εμβληματική συνέντευξη που πήρε στον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη, ενώ για τον Αραφάτ είπε:

«Η αποκλειστική συνέντευξη με τον Αραφάτ έκλεισε μετά από χρόνια αναμονής. Έπρεπε να με εμπιστευθούν οι Παλαιστίνιοι πρώτα. Με τον Αραφάτ ήταν μια κινηματογραφική συνέντευξη. Τα ξένα media τον αποκαλούσαν τρομοκράτη και εγώ ήμουν μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο. Ήμουν με τα ρόλεϊ στα μαλλιά και μου είπαν σε 10 λεπτά θα ξεκινήσει η συνέντευξη. Ξεκίνησα τη συνέντευξη με τους bodyguard να έχουν προτεταμένα τα όπλα. Η συνέντευξη έκλεισε με μια τεράστια αγκαλιά και με δάκρυα».

«Ο έρωτας με την τηλεόραση έχει τελείως ξεφτίσει. Θα ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό γι’ αυτό δεν τη θέλω», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται να την ξαναδούμε στην τηλεόραση.

Η αποκάλυψη της δημοσιογράφου για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε

Η Ειρήνη Νικολοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο “Σου Κου Family” και μέσα σε όλα αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και πως απολύθηκε δύο φορές επειδή δεν ενέδωσε.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Ειρήνη Νικολοπούλου για σεξουαλική παρενόχληση

“Δύο φορές απολύθηκα, δεν ήταν μόνο δύο φορές που δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Ήταν μία διαφορετική εποχή που από τη μια ήταν το φλερτ διάχυτο και από την άλλη ήταν συγκεχυμένο. Με εκπλήσσει ότι φτάνουμε στο σήμερα για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα. Φανταζόμουν πραγματικά ότι θα έφευγα από τη ζωή και δεν θα είχα μιλήσει ποτέ για αυτά τα θέματα.

Είναι καλό που έχει ωριμάσει ο άνθρωπος και μπορεί να το αντέξει. Εγώ μίλησα δημόσια για τις εμπειρίες μου πριν από τρία χρόνια και ήταν απλά ότι είπα κάτι ακόμα. Κανείς δεν ενοχλήθηκε, κανείς δεν ταράχτηκε.

Είναι πολύς ο δρόμος που πρέπει να γίνει. Θα φτάσουμε σε ό,τι πιο ακραίο υπάρχει και μετά θα αρχίσει το πράγμα να μπαίνει σε μια κανονικότητα με την εκπαίδευση, την καλλιέργεια, ο τρόπος με τον οποίο οι μανάδες θα μεγαλώσουμε τα κορίτσια και τα αγόρια. Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη σχετίζεται καθαρά με αγόρια. Δεν το συζητάμε αυτό. Η συγγνώμη των θυτών δεν θα βοηθούσε σε τίποτα. Είναι αχρείαστη”, κατέληξε η Ειρήνη Νικολοπούλου. Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο μεταξύ έπεσε και η ταμίας του ΣΕΗ, Τέτα Κωνσταντά!