Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: «Εχθές το βράδυ γίναμε γονείς...» - Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Η αποκάλυψη στο Breakfast@Star

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: «Εχθές το βράδυ γίναμε γονείς...» - Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ελληνική showbiz. Οι δυο τους μετρούν λίγο καιρό γνωριμίας όμως έχουν ήδη προχωρήσει τη σχέση τους αρκετά βήματα, εφόσον μετά την συγκατοίκηση, σύντομα πρόκειται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, το πρωί της Δευτέρας 14/2, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων και εξομολογήθηκε ότι εχθές έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού η διαδικασία της υιοθεσίας του κουταβιού που είχαν ξεκινήσει, ολοκληρώθηκε και πλέον η οικογένεια τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο αρραβώνας του ζευγαριού πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και αναμένουμε να παρακολουθήσουμε τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού μετά και από την επισημοποίηση της σχέσης του.

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση για πρώτη φορά γονείς.

«Νιώσαμε από την αρχή ότι υπάρχει κάτι βαθύ κι ουσιαστικό μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με την Ιλάειρα Ζήση να συμπληρώνει: «Ο Μαυρίκιος για μένα είναι πατέρας, αδελφός και φίλος. Νιώθω ασφάλεια».

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι εχθές το βράδυ υιοθετήσαμε ένα κουτάβι και γίναμε γονείς. Πρόβα τζενεράλε για το πρώτο μας παιδάκι που ελπίζουμε να έρθει σύντομα. Δεν είναι έγκυος ακόμα, του χρόνου θα είναι σας το λέω από τώρα», είπε έπειτα ο γνωστός σκηνοθέτης για την απόφασή τους να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι και κατέληξε:

«Δεν μπορώ να τα βάλω με ανθρώπους που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη φράση που είπα πως όταν έκανα πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα, συγκινήθηκα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, προφανώς γιατί δεν το έχουν βιώσει. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με πήρε συγκινημένος. Είναι καλλιτέχνης, είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, το κατάλαβε».

Η πρόβα νυφικού της Ιλάειρας Ζήση

Μετά τις αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με την σύντροφό του, η εκπομπή «Mega Καλήμερα» κατέγραψε την πρόβα νυφικού φορέματος της συντρόφου του, Ιλάειρας, παρόντος εννοείται και του μέλλονα γαμπρού.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων χόρεψε, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να αφιερώνει ένα τραγούδι στη σύντροφο του.

«Υπήρχε ένα παιχνίδι ανάμεσά μας με ραβασάκια ανώνυμα. Με κέρδισε στην αρχή εγκεφαλικά, δεν ήξερα από πού έρχονταν τα μηνύματα. Μετά κατάλαβα ότι εκείνη ήταν η υπεύθυνη», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε:

«Της είπα να πάμε 5-6 μέρες στην Αράχοβα. Εκεί, τις πρώτες ημέρες ένιωσα ότι κοιμάμαι και ξυπνάω πολύ όμορφα με αυτό το πλάσμα», με την Ιλάειρα να συμπληρώνει:

«Ήθελα πολύ την πρόταση. Είχα πάρει μαζί μου το φόρεμα που φορούσε η μαμά μου στον αρραβώνα της. Το έβαλα στην αλλαγή του χρόνου. Και εκείνη την ημέρα έγινε η πρόταση γάμου».

«Πιστεύουν πολλοί ότι η Ιλάειρα είναι έγκυος. Δεν το περιμένουμε ακόμα, αλλά μετά το γάμο, θα ήθελα να γυρίσουμε τρεις από το ταξίδι του μέλιτος», είπε καταλήγοντας ο θεατρικός παραγωγός.