Έλενα Ακρίτα: ''Δίκασε'' τον Μένιο Φουρθιώτη με μία φωτογραφία - «Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα...»

Τον ''άδειασε'' κανονικότατα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Έλενα Ακρίτα: ''Δίκασε'' τον Μένιο Φουρθιώτη με μία φωτογραφία - «Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα...»

Μετά τον Σάκη Ρουβά, στο στόχαστρο της Έλενας Ακρίτα μπήκε για τα καλά και ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο λόγος φαίνεται να είναι η αγανακτισμένη κίνηση του παρουσιαστή που απειλεί να δημοσιοποιήσει ροζ βίντεο πολιτικών της κυβέρνησης παρά την θέληση τους στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε λόγο για «τελειωμένη επαγγελματική ζωή», αναφερόμενος στην συγγραφέα και ηθοποιό, κάτι που την εξόργισε. Αφού η Έλενα Ακρίτα έψαξε λοιπόν στα άδυτα των social media της, βρήκε ένα μήνυμα που της είχε στείλει ο παρουσιαστής από τότε που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του.

Στο μήνυμα αυτό, όχι μόνο στηρίζει την πορεία και την καριέρα της, αλλά της εύχεται και για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, καθώς αναφέρει πως την εκτιμάει πολύ. Η συγγραφέας δήλωσε μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το μεσημέρι της Κυριακής 13/2, ότι από όσα μπορεί να καταλάβει, ο παρουσιαστής ήταν ψεύτικος και της συμπεριφέρθηκε καλά μόνο και μόνο επειδή συμμετείχε στην εκπομπή που παρουσίαζε.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με το μήνυμα που της είχε στείλει ο Μένιος Φουρθιώτης

«Ροζ βίντεο είχε αναγγείλει ο Φουρθιωτης κι επειδή έγραψα ότι στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων θα με βρει απέναντι, του χαλασα τη σούπα και δεν μπόρεσε να τα δημοσιεύσει.
Για να τελειώνουμε.
Αυτά τα αστειάκια φίλε όχι σε μένα. Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα γιατί δεν μοιάζω με τα φιλαράκια σου τους ΝΔκρατες υπουργούς. Ούτε σε ξέρω, ούτε σε είδα, ούτε φιλάκια

, sms και καρδούλες, ούτε καν στον ίδιο χώρο έχουμε βρεθεί ποτέ.
Στο μεσεντζερ έλαβα πριν χρόνια αυτό το γλοιώδες μήνυμα στο οποίο δεν απαντησα καν. Όσο για τα λεφτά που κέρδισα και κερδίζω από το επάγγελμα μου και τα βιβλία μου, δουλειά δική μου - και του κράτους που μας φορολογεί - και κανενός άλλου.
Ήρεμα λοιπόν μαζί μου γιατί εγώ δεν είμαι Γεραπετριτης και Καραγκουνης και δεν αστειεύομαι. Που θα με πιάσεις στο στόμα σου εσύ ο εκβιαστής υπόδικος με τα εκατό κακουργήματα στην πλάτη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά που να το ξέρεις εσύ χωμενος στον ίδιο βούρκο με τα κολλητάρια σου.
Και μην αρχίσετε μερικοι πάλι τα ‘μα γιατί ασχολείσαι’, είναι πάγια αρχή μου παρόμοια φαινόμενα να τα πνίγω στην κούνια τους», έγραψε οργισμένη η Έλενα Ακρίτα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook.

Η αγανακτισμένη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Καταπέλτης η Έλενα Ακρίτα, σε ανάρτηση της σχετικά με τα ροζ βίντεο πολιτικών της κυβέρνησης, που απειλεί να δημοσιοποιήσει ο Μένιος Φουρθιώτης και έχει δημιουργήσει σάλο στο πανελλήνιο.

Η καταξιωμένη συγγραφέας τονίζει, πως πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στο πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα μας την τελευταία χρονική περίοδο, δηλαδή την δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών ανθρώπων, χωρίς την συγατάθεση τους, παρά στο ότι οι συγκεκριμένες απειλές αφορούν άτομα της κυβέρνησης, διότι και αυτοί είναι άνθρωποι, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο σε κανέναν απολύτως.

«Κάτι για τα ροζ βίντεο με τα οποία απειλεί ΝΔκρατες πολιτικούς ο Φουρθιωτης.

Αν η πράξη και η βιντεοσκόπηση της πραγματοποιήθηκαν εν γνώσει των συναινούντων ενηλίκων, το θέμα αφορά μόνο τους συμμετέχοντες και κανέναν άλλο. Δεν αποτελεί πολιτικό σκάνδαλο και θα σταθούμε αντίθετοι στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων του οποιουδήποτε.

Εάν μάλιστα το υλικό είναι ‘παρανόμως κτηθέν’ τότε, η δημοσιοποίηση του διώκεται ποινικά. Και ο Φουρθιωτης θα κληθεί να καταθέσει πως τα βίντεο αυτά βρέθηκαν στην κατοχή του.

Αυτό που ενδιαφέρει την κοινή γνώμη ειναι αν υπάρχουν παράνομες σεξουαλικές (πχ ανήλικοι, θύματα trafficking) ή οικονομικές συναλλαγές με στελέχη της ΝΔ.

Αν δεν υπάρχουν, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν από μας τι κάνουν οι άνθρωποι στο κρεββάτι τους.

Διότι είναι άλλο το πολιτικό σκάνδαλο κι άλλο οι κρεμασμένες στα μανταλάκια σωβρακοφανέλες που συντηρούν την ηδονοβλεπτική περιέργεια και τον κιτρινισμό του κοινού.

Εκεί εμείς θα σταθούμε απέναντι στον Φουρθιωτη και στον κάθε Φουρθιωτη και αταλάντευτα στο πλευρό των εκβιαζόμενων πολιτικών προσώπων.

Για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε δηλαδή.

Και για να μην γίνουμε ακούσιοι ή εκούσιοι συνένοχοι ενός υπόδικου συμπολίτη μας.»

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα