Καλό Μεσημεράκι: Φιλήθηκαν on air στο στόμα Γιώργος Παπαδόπουλος και Νίκος Μουτσινάς

Το σοκ του παρουσιαστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Φιλήθηκαν on air στο στόμα Γιώργος Παπαδόπουλος και Νίκος Μουτσινάς

Ημέρα των ερωτευμένων είναι η σημερινή 14/2 και όλα τα τηλεοπτικά πλατό ήταν στολισμένα κατάλληλα με καρδιές και μπαλόνια για όσους γιορτάζουν και έχουν βρει το ταίρι τους. Με αφορμή του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι, καθώς μάλιστα έχει βγάλει και μερικές από τις πιο ερωτικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μάλιστα, δεν ήταν μόνος του καθώς τον συνόδευε ο Γιώργος Γιαννιάς, με τον οποίο εμφανίζονται μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Την στιγμή που εμφανίστηκαν, λίγο πριν είχε μόλις παιχτεί στον αέρα της εκπομπής ένα βίντεο στο οποίο η Γαλάτεια Βασιλειάδη, αποκάλυπτε στον Θέμη Γεωργαντά ότι με τον σύζυγό της έχουν κάνει role play στις ερωτικές τους στιγμές.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς, με το χιούμορ που διαθέτει έθιξε το θέμα του role play, ο τραγουδιστής έσκυψε και φίλησε στο στόμα τον παρουσιαστή της επιτυχημένης εκπομπής του ΣΚΑΙ, καλύπτοντας φυσικά το στόμα του με τα δάχτυλά του και στη συνέχεια φίλησε με τον ίδιο τρόπο και τον συνάδελφό του.

Το φιλί του Γιώργου Παπαδόπουλου στον Νίκο Μουτσινά

Η επική στιγμή στο «Καλό Μεσημεράκι»

Μπορεί στην 27/2 εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς να "κατακεραύνωσε" για τα καλά την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ωστόσο το μεσημέρι της Παρασκευής 28/01 ο παρουσιαστής μαζί με την "Βάνια" έδωσαν ρεσιτάλ για άλλη μια φορά.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάνια εξομολογήθηκε τη νέα της… γνωριμία, με αποτέλεσμα να αφήσει "κάγκελο" τον Νίκο Μουτσινά με την ατάκα της.