Τίνα Μεσσαροπούλου: ''Καρφώνει'' την Ιωάννα Μαλέσκου - «Είναι μια υπερτιμημένη παρουσιάστρια...»

Οι δηλώσεις της δημοσιογράφου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τίνα Μεσσαροπούλου: ''Καρφώνει'' την Ιωάννα Μαλέσκου - «Είναι μια υπερτιμημένη παρουσιάστρια...»

Μετά από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη την Κυριακή 13/2 στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, Staus, στο Astratv. Η δημοσιογράφος έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και σχολίασε όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα με τον δικό της τρόπο. Μάλιστα, δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά ούτε και την πολυσυζητημένη Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία χαρακτήρισε υπερτιμημένη.

Οι δηλώσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Η Ιωάννα Μαλέσκου θα σου έλεγα ότι είναι μια υπερτιμημένη παρουσιάστρια. Ήρθε με διάφορους τίτλους που την συνόδευαν, ήταν ο δρόμος όλος μπροστά της για να μπορέσει να αποδείξει το καλύτερο -κι εδώ ταιριάζει και το θέμα της συμπεριφοράς.

Είδες ότι κάποιοι συνεργάτες αποχώρησαν και δυσκολεύτηκε πολύ να βρει νέους συνεργάτες. Θα μου πεις γιατί βρίσκεται και δεύτερο χρόνο στην τηλεόραση, γιατί έχει ένα συμβόλαιο το οποίο δεν μπορούσε να το κόψει κανένας», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου και πρόσθεσε:

«Δεν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ. Δεν ξέρω αν θα πάει αλλού. Το τελευταίο διάστημα βλέπω να φεύγουν διάφορα δημοσιεύματα για διάφορα κανάλια, τα οποία τα ίδια τα κανάλια τα διαψεύδουν. Οπότε, κάποιος φαντάζομαι ότι δημιουργεί μια κατάσταση».

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα πρόσωπο που εμένα έχει μπει πολλές φορές στο στόχαστρο της στήλης μου. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια πράγματα της έχουν γίνει μάθημα. Η Κωνσταντίνα δεν το έχει με την τηλεόραση. Θα μου πεις είναι η μόνη; Όχι.

Έχει προσπαθήσει να ξεπλύνει πολλές φορές την φήμη που την ακολουθεί, η οποία έχει ξεπεράσει πλέον την φήμη και πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά. Πολλές φορές έχει κρατηθεί από το να δείξει μια κακή πλευρά του χαρακτήρα της. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι απλά δεν ενοχλεί», είπε κλείνοντας η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου στο AstraTv

Οι δηλώσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου

Εκτός από τον Παντελή Τουτουντζή, στην εκπομπή After Dark βρέθηκε και η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να μασάει τα λόγια της.

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει απωθημένο να πάρει συνέντευξη από την Έλενα Κατρίτση που δεν την έχει καταφέρει να δεχτεί. Επιπλέον, θεωρεί υπερεκτιμημένα πρόσωπο στην τηλεόραση τη Νίκη Λυμπεράκη, την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τόνισε μάλιστα πως θα ήθελε να δει σε πρωινή εκπομπή την Αννίτα Πάνια αλλά και τον Κώστα Μαρτάκη γιατί έχει αδικηθεί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν τον θέλω πια στο πρωινό τον Γιώργο Λιάγκα. Ήταν ένα πισωγύρισμα στην καριέρα του. Θα πρέπει να επιστρέψει την ενημέρωση. Λείπουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες ειδήσεων. Τον Ασημακόπουλο δεν τον θέλω στην τηλεόραση και του το έχω πει. Είναι ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας που θα πρέπει σε αυτό το κομμάτι να επενδύσει και να χρησιμοποιήσει την τηλεόραση για να προωθήσει τη δουλειά του. Δεν έχει κανέναν λόγο να ασχοληθεί με την τηλεόραση».