Αμαλία Τουράνη: Νέο ξέσπασμα κατά του Ηλία Καμπακάκη - «Την ανάγκασες να γκρεμίσει το πρότυπο του πατέρα»

Το μακροσκελές κείμενό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αμαλία Τουράνη: Νέο ξέσπασμα κατά του Ηλία Καμπακάκη - «Την ανάγκασες να γκρεμίσει το πρότυπο του πατέρα»

Με μία νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να μιλήσει ανοιχτά για όσα έζησε στο πλευρό του.

Πριν από μερικές μέρες, η Αμαλία Τουράνη αποκάλυψε πως ο γνωστός τραγουδιστής την χτύπησε ενώ ήταν έγκυος (δείτε εδώ την καταγγελία της).

Η νέα ανάρτηση της Αμαλίας Τουράνη για τον Ηλία Καμπακάκη

«Γιατί τώρα; Γιατί δίνω τον αγώνα μου καθημερινά δίπλα σε αυτό το παιδί και εσύ βάζεις μόνο εμπόδια. Γιατί ένα παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς και όχι μέσω δικηγόρου. Γιατί είδαμε το θαύμα στο σπίτι μας και εσύ την εγκατέλειψες πάνω στην αρρώστια της, ενώ σε είχε ανάγκη. Γιατί την ανάγκασες να γκρεμίσει το πρότυπο του πατέρα που είχε φτιάξει και να μπορέσει να ζήσει χωρίς αυτό.

Γιατί γεμίζεις τα μαγαζιά με κόσμο που υποστήριξε το παιδί μας και πρέπει να μάθει την αλήθεια. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα γιατί τώρα ένιωσα έτοιμη. Γιατί ενώ σε χρειαζόταν δύο χρόνια, δεν μπόρεσε να σε βρει πουθενά και κανέναν σας.

Γιατί ενώ ήσουν βράχος το 2017, εσύ το 2020 αποδείχθηκες λάσπη, απουσιάζοντας μέχρι και σήμερα από τη ζωή της. Γιατί αυτή η φωτογραφία ανέβηκε για να μην ξεχάσουμε τις δυσκολίες και εσύ μας ανάγκασες να δυστυχήσουμε κι άλλο μετά απ’ αυτές», έγραψε χαρακτηριστικά η Αμαλία Τουράνη.

Η απάντηση του δικηγόρου του Καμπακάκη για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του

Αναστάτωση έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα, μετά τις αναρτήσεις της πρώην συζύγου του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλίας Τουράνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια καταγγέλλει ότι ο τραγουδιστής την ξυλοκόπησε ενώ ήταν έγκυος στην κόρη τους. Η υπόθεση θυμίζει αρκετά αυτή του Κώστα Δόξα και της πρώην συζύγου του, στην οποία πρόσφατα υπήρξαν νέες εξελίξεις.

Στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» μίλησε ο δικηγόρος του τραγουδιστή για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Στις αναρτήσεις στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, περιγράφει όλη την στάση του τραγουδιστή απέναντι στην κόρη του, ενώ αναφέρει πως ο Ηλίας Καμπακάκης πριν από δύο χρόνια, βρήκε μια άλλη γυναίκα και ακύρωσε το ταξίδι, που είχαν οργανώσει με προορισμό την Αμερική, προκειμένου να υποβληθεί η κόρη τους σε χειρουργείο εξαιτίας προβλήματος υγείας που έχει.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος είπε σχετικά με την υπόθεση:

«Αναφορικά με την υποτιθέμενη κακοποίηση, αν διαβάσετε την ανακοίνωση της ίδιας της καταγγέλλουσας λέει ότι για αυτό το ζήτημα είχε υποβληθεί μια έγκληση – μήνυση το 2011 αλλά δεν αναφέρει πουθενά ποια ήταν η κατάληξη της έγκλησης. Ο κ. Καμπακάκης αθωώθηκε» και πρόσθεσε για την διατροφή του παιδιού:

«παρά το γεγονός από το 2019 είχε λήξει, την καταβάλει κανονικά».

«Αυτό το κάνει γιατί το μόνο μέλημά του είναι το παιδί του, το υπεραγαπάει και όλοι όσοι τον γνωρίζουν το επιβεβαιώνουν».

«Ο Ηλίας Καμπακάκης επιδιώκει μετ’ επιτάσεως να βρεθεί εξωδικαστική λύση για την επικοινωνία του με το παιδί. Δεν το βλέπει γιατί δεν τον αφήνουν να το δει», είπε καταλήγοντας ο Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος.