''Της έπεσε η μέση'' από τις πολλές βαλίτσες - Επέστρεψε από τις Άλπεις η Αθηνά Οικονομάκου

Πάντα στο πλάι της ο σύζυγός της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Της έπεσε η μέση'' από τις πολλές βαλίτσες - Επέστρεψε από τις Άλπεις η Αθηνά Οικονομάκου

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε με τον άντρα της Φίλιππο Μιχόπουλο στις Άλπεις αυτή τη φορά! Και επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα...με αμέτρητες βαλίτσες!

Είναι γεγονός πως η Αθηνά Οικονομάκου τα τελευταία χρόνια της επιτυχίας της αλλά και με την ολοκλήρωση της οικογένειας της, βιώνει την πραγματική ευτυχία! Ασφαλώς οι θυσίες της ίδιας είναι αρκετές αφού είναι εργαζόμενη μητέρα, διατηρεί 2 δικές της επιχειρήσεις αλλά παράλληλα είναι και πολύ ενεργή στην δική της κοινωνική ζωή!

Έτσι λοιπόν, τόσο η ίδια όσο και ο Φίλιππος έχουν φτιάξει μια ζωή, όπως την είχαν ονειρευτεί με ένα όμορφο σπίτι, καλό αυτοκίνητο και συνεχείς αποδράσεις στο εξωτερικό (Δείτε εδώ φωτογραφίες από το τελευταίο ταξίδι τους στη Γαλλία).

Αυτή τη φορά όμως, επέλεξαν τις Άλπεις, έναν χειμερινό προορισμό...η επιστροφή βρήκε το ζευγάρι ανανεωμένο, όμορφο....μαζί με πολλές βαλίτσες, που έσπρωχνε η ηθοποιός!

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου και και του συζύγου της στο αεροδρόμιο

Οικονομάκου στο αεροδρόμιο

Η αναφορά της ηθοποιού για το status της οικογένειας και την οικονομική κατάσταση - «Βγάζουμε αρκετά χρήματα, αλλά όχι επειδή έχουμε followers»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, μετά την τρίτη δόση του εμβολίου που έκανε, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις επιχειρήσεις της, αλλά και την τηλεοπτική της επιστροφή. Όπως ανέφερε η ηθοποιός οι δυο εταιρίες που έχει είναι κερδοφόρες, ανεξάρτητα από τη δυναμική που έχει η ίδια στα social media, αφού μόνο στο Instagram έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

«Είναι δύσκολο πολύ. Θέλει να είσαι από πάνω στις επιχειρήσεις, να ασχολείσαι πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις» ανέφερε αρχικά.

«Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα. Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων.

Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers».