Στιγμές απείρου κάλλους στους Ράδιο Αρβύλα: Ο ρομαντικός χορός Κανάκη - Σερβετά για τον Άγιο Βαλεντίνο

Είναι να μην ακούσουν ρομαντικό τραγούδι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Στιγμές απείρου κάλλους στους Ράδιο Αρβύλα: Ο ρομαντικός χορός Κανάκη - Σερβετά για τον Άγιο Βαλεντίνο

Σκηνές απείρου κάλλους στη χθεσινή εκπομπή 14/2 των Ράδιο Αρβύλα στον Αντ1. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν άλλη μία ευκαιρία για να γελάσουν όλοι το πλατό, όταν ο Αντώνης Κανάκης και Γιάννης Σερβετάς άρχισαν να χορεύουν!

Η εκπομπή, για να τιμήσει την ημέρα των ερωτευμένων, ξεκίνησε υπό τους ήχους του Careless Whisper από George Michael και οι δύο φίλοι έπιασαν αμέσως το vibe χορεύοντας ρομαντικά και όπως ήταν αναμενόμενο λυθήκαμε στους καναπέδες μας από τα γέλια.

Η ευχάριστη παρέα των Ράδιο Αρβύλα, παρά τις δυσάρεστες εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον πρώην συνεργάτη τους Στάθη Παναγιοτόπουλο, προσπαθούν να ξεπεράσουν ότι έγινε, να το αφήσουν πίσω και να μην χάσουν το βασικό τους όπλο, το χιούμορ.

Τα στιγμιότυπα από τον "αγιοβαλεντίνικο" χορό Κανάκη - Σερβετά

Αντώνης Κανάκης και Γιάννης Σερβετάς σε ρομαντικό χορό
Ο χορός των Ράδιο Αρβύλα

Οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1

Η φετινή χρονιά αν μη τι άλλο ήταν η πιο «ταραχώδης» για τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η εκπομπή επανήλθε δριμύτερη μετά το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και όλα βαίνουν καλώς.

Μπορεί να είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα να φεύγουν από τον ΑΝΤ1, ωστόσο ο παρουσιαστής έδωσε οριστικό τέλος με μία ανακοίνωσή του στον αέρα της εκπομπής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, o ANT1 έχει κάνει πρόταση παράτασης στους «Ράδιο Αρβύλα». Η αρχική συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι του Αμαρουσίου προέβλεπε πως το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο θα ολοκληρωθούν για τη φετινή σεζόν λίγο πριν από το Πάσχα, γύρω στις 15 Απριλίου.

Οι υψηλές τηλεθεάσεις που σημειώνουν καθημερινά στη ζώνη τους ωστόσο έχουν δημιουργήσει μεγάλη ικανοποίηση στον σταθμό, ο οποίος επιθυμεί να παρατείνει την επιτυχία αυτή όσο γίνεται περισσότερο.

Αντώνης Κανάκης Ράδιο Αρβύλα

Όπως αναφέρει η Real, έχουν ήδη γίνει κρούσεις στον Αντώνη Κανάκη για να εξετάσει το ενδεχόμενο παράτασης της εκπομπής, ώστε να μην ολοκληρωθεί όπως προβλέπεται, πριν το Πάσχα αλλά στα τέλη Μαΐου. Σε επίπεδο δημιουργίας και παραγωγής, οι «Ράδιο Αρβύλα», φέρονται να επιμένουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της καθημερινής εκπομπής πέραν των 4 μηνών, ωστόσο οι συζητήσεις συνεχίζονται.