Στα χνάρια του SNIΚ βαδίζει ο Yποχθόνιος- Το video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η κατακραυγή στο Twitter!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στα χνάρια του SNIΚ βαδίζει ο Yποχθόνιος- Το video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τα χνάρια που ακολουθούν οι τραγουδιστές της Τραπ σκηνής, όσο και να μην θέλουν να το αποδεχτούν οι ίδιοι, λίγο πολύ μοιάζουν! Απόδειξη σε όλο αυτό, για άλλη μια φορά, είναι ο Υποχθόνιος, ο οποίος αν και «έκραξε» το τραγούδι του SNIK με τίτλο «Τσιντσίλα», έσπευσε να αγοράσει...τη δική του γούνα!

Συχνά παρατηρούμε κόντρες για την υπεροχή των τραπερς (Δείτε εδώ την κόντρα SNIK - Light και τα σχόλια γι αυτή), ωστόσο δε βλέπουμε να ξεχωρίζει κάποιος περισσότερο από τον άλλον. Ο λόγος για τον Υποχθόνιο, που αν και θέλει να προβάλλει ένα κομμάτι διαφορετικής φιλοσοφίας με πιο αριστερά πολιτικά ιδεώδη, (γελάει ο κόσμος), αν ανοίξεις το ψυγείο του θα βρεις Fiji!

Και σα να μην έφτανε όλο αυτό, ακόμα και στο ενδυματολογικό κομμάτι, οι επιλογές όλων τους είναι ολόιδιες! Όσο για τη γούνα;;; Αν δεν τη φοράς...δεν είσαι τράπερ, οπότε καλό θα ήταν και ο Ύπο να μην κράζει, γιατί ίσως και να θαυμάζει εν τέλει!

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν όσοι έσπευσαν να τον κράξουν στο twitter!

Το video με την πολυπόθητη γούνα του ΣNIK και το ξέσπασμα στο twitter

Οι αντιδράσεις για το τραγούδι του ΣΝΙΚ «Τσιντσίλα» και η απάντησή του

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο κομμάτι Chinchilla του Snik σε συνεργασία με τον Fly Lo το οποίο καταγγέλουν για σεξιστικό περιεχομένο. Οι στίχοι του εν λόγω τραγουδιού δεν αναφέρονται και με τον καλύτερο τρόπο στις γυναίκες για αυτό και στάθηκαν αφορμή να ειπωθεί πως αναπαράγονται σεξιστικά πρότυπα.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον γνωστό τράπερ, ο οποίος δεν δίστασε να προχωρίσει σε μια οργισμένη ανάρτηση μέσα από τα social media απαντώντας στις κατηγορίες.

«Βλέπω πολλούς “καλοπροαίρετους” εκεί έξω. Πολλούς δημοσιογράφους που βγάζουν μίσος προς το άτομό μου, ίσως επειδή δεν έρχομαι στις εκπομπές σας ή επειδή δεν δίνω συνεντεύξεις στις γελοίες κουτσομπολίστικες φυλλάδες σας. Σέβομαι πολύ και αγαπώ το γυναικείο φύλο.

Μην προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου για να καλύψετε άλλα θέματα. Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια. Πάρτε το χαμπάρι ότι η μουσική ειναι showbiz.

Αλλιώς και οι ταινίες που βλέπουμε θα μας έκαναν να βγαίνουμε σαν τον Rambo στον Αμαζόνιο ή θα πηδάγαμε από φλεγόμενες γέφυρες σαν το Fast & Furious. Και όσο για τα άτομα που κακοποιούν, βιάζουν ή έστω τους περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό κρέμασμα στο Σύνταγμα και λιθοβολισμός», έγραψε χαρακτηριστικά ο τράπερ, του οποίου το νέο άλμπουμ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έβδομη θέση στο Top 10 των νέων άλμπουμ παγκοσμίως.