Αντώνης Ρέμος: Επιστρέφει με νέο τραγούδι - Εξαιρετικά αφιερωμένο στην...

«Το “Έτσι Ξαφνικά” και ο Αντώνης Βαρδής αποτέλεσαν σταθμό στην καριέρα μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Επιστρέφει με νέο τραγούδι - Εξαιρετικά αφιερωμένο στην...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, σχολιάζοντας τόσο θέματα επικαιρότητας όσο και για την καριέρα - οικογένεια του.

Ο τραγουδιστής των μεγάλων επιτυχιών μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στο αείμνηστο Αντώνη Βαρδή, για την τεράστια επιτυχία που του χάρισε το τραγούδι «Έτσι Ξαφνικά», θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει, ότι του χρωστάει. Η επιτυχία, αργά η γρήγορα θα ερχόταν για τον Αντώνη Ρέμο, καθώς διαθέτει το χάρισμα και αυτό φαίνεται εκ των υστέρων, από την απήχηση στον κόσμο και τα μαγαζιά, που γεμίζει ο τραγουδιστής (Δείτε γιατι αναβάλλει τις εμφανίσεις του μετά την άρση των μέτρων).

Σε άλλα νέα, ετοιμάζει νέο τραγούδι, το οποίο θα είναι εξαιρετικά αφιερωμένο....στην κόρη του Ελένη!

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στο MEGA Καλημέρα

«Στις 14 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η κόρη μου η Ελένη και της αφιερώνω το νέο μου τραγούδι “Όλα για Σένα”. Η τύχη είναι τυχερή, η επιτυχία ποτέ τυχαία. Πίσω από την τύχη κρύβεται πολλή δουλειά. Το “Έτσι Ξαφνικά” και ο Αντώνης Βαρδής αποτέλεσαν σταθμό στην καριέρα μου. Το μόνο που έχω μάθει είναι να είμαι τίμιος με όσους με αγαπάνε»

«Τα social media είναι ένας εικονικός κόσμος. Η ζωή είναι έξω. Να είναι τίμιοι και δίκαιοι στη ζωή έξω και όχι αρεστοί στα social».

«Ας είναι η τελευταία φορά που είμαστε μπροστά σε έναν τόσο άδικο χαμό. Στο όνομα μιας ομάδας και μιας ιδέας κάνουν αυτά τα εγκλήματα».

Τι συνέβη με το τραγούδι «Μην Ξαναρθείς», μέχρι να το πάρει ο τραγουδιστής

Ο Γιώργος Σαμπάνης, συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, έχει χαρίσει τα τραγούδια του ή αλλιώς τα παιδιά του, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος σε μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές και τραγουδίστριες. Όταν είσαι τόσο μεγάλος καλλιτέχνης, όπως ο Σαμπάνης δεν διακατέχεσαι από τον φόβο του να δώσεις τραγούδια καθώς η επιτυχία και η αποδοχή από το κοινό του, τον επιβεβαιώνει για τα βήματα του, ειδικά στις live εμφανίσεις που κάνει (Δείτε που τραγουδάει την περίοδο αυτή).

O τραγουδιστής, λοιπόν αποκάλυψε στην πολυθρόνα του late night show, πως τις περισσότερες φορές δεν ξέρει που να πρωτοδώσει τα τραγούδια, που έχει στο συρτάρι!

«Είναι πολύ ιντριγκαδόρικη η ιστορία. Είναι δύο εξαίρετοι τραγουδιστές. Εγώ με τον Γιώργο ξεκίνησα από το 2008. Εκείνη τη στιγμή είχα γνωρίσει τη Νίκη Παπαθεοχάρη, μια εξαίρετη στιχουργό… Μου είχε δώσει τον στίχο και τον είχα καιρό. Κάποια στιγμή λέω θα γράψω όποιον στίχο πιάσω. Έπιασα το Μη Ξαναρθείς και μου βγήκε τελικά πολύ ωραία. Παίρνω τη Νίκη, της άρεσε και θα το έδινα στον Γιώργο. Του άρεσε πολύ του Μαζωνάκη κι όταν ήταν να πάμε στο στούντιο, είχε πυρετό» ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Η Νίκη νομίζει ότι ο Γιώργος δεν θέλει να ακούσει το τραγούδι και το πηγαίνει στον άντρα της, ο οποίος συνεργαζόταν τότε με τον Αντώνη Ρέμο. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Πήγα για καφέ με τη Νίκη, εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και μου λέει σε ευχαριστώ για το τραγούδι… Εκείνη τη στιγμή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί γιατί ο Γιώργος είναι φίλος μου. Τα κάναμε σαλάτα. Έπρεπε κάτι να κάνουμε. Έγραψε η Νίκη τους στίχους του «Λείπει Πάλι ο Θεός» και μόνο έτσι ο Γιώργος δέχτηκε αυτό το πράγμα, που δεν ξέρω αν το γνωρίζει καν ο Αντώνης» κατέληξε ο Γιώργος Σαμπάνης.