Γιώργος Σαμπάνης: "Είναι ντροπή μου!" - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Θα γίνει νονός για πρώτη φορά;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γιώργος Σαμπάνης:

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο αγαπημένος σε όλους Γιώργος Σαμπάνης,με αφορμή τη συναυλία που έδωσε για τους ερωτευμένους, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν γιορτάζει ωστόσο - αν και άθελα του - έκανε κάποιες αποκαλύψεις.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η Αμαρυλλίς γέννησε το πρώτο της παιδί,πριν καν γίνει γνωστό και φάνηκε πολύ χαούμενος με το γεγονός. Θα είναι άραγε αυτός νονός του παιδιού της Αμαρυλλίδας και του επιχειρηματία Κώστα Ματσίκα; Ο ίδιος ανέφερε:«Εγώ τους ρώτησα ποιος θα βαφτίσει το παιδί και μου είπαν ότι δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα. Γιατί όχι;»

Πρόσφατα με τον τραγουδιστή, ασχολήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς μέσα από τον αέρα της εκπομπής της εξέφρασε το παράπονο της προς τον αγαπημένο της τραγουδιστή, μιας και όπως υποστηρίζει, θεωρεί πως δεν την συμπαθεί και όταν την βλέπει γυρίζει κεφάλι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σαμπάνη ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου

«Είναι ντροπή μου! Είμαι μαρτυριάρης, αλλά ήμουν πολύ χαρούμενος. Τα παιδιά είναι πολύ φίλοι. Ήμουν εκεί, από το νοσοκομείο πήγα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Τα παιδιά χαιρόντουσαν τόσο πολύ, που δεν το σκέφτηκαν ότι το αποκάλυψα εγώ» είπε ο Γιώργος Σαμπάνης αναφερόμενος στην γέννηση του παιδιού της Αμαρρυλίς.

Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της

Πρώτη φορά μανούλα έγινε την Δευτέρα 7/02 η Αμαρυλλίς καθώς έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της σύντροφο, Κώστα Ματσίκα. Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου το αποκάλυψε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Από την άλλη, το πρωί της Τρίτης 8/02 η ίδια δεν δίστασε να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται το μωράκι της.

Ανάρτηση Αμαρυλλίς