«Μετά τις 12-13 ημέρες άρχισα να το νιώθω» - Η αποκάλυψη του Πιλίδη εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

«Έλεγα ότι θα περάσει και..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μετά τις 12-13 ημέρες άρχισα να το νιώθω» - Η αποκάλυψη του Πιλίδη εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

Τον πρώην παίκτη του Survivor, Γιώργο Πιλίδη, υποδέχθηκε στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τρίτης 15/2 ο οποίος μάλιστα έκανε νέες αποκαλύψεις για την υγεία του, πριν και μετά το παιχνίδι!

Όσο βλέπαμε τον παλαίμαχο στο νησί επιβίωσης, αναμφίβολα οι αθλητικές του επιδώσεις ήταν πολύς καλές, με αποτέλεσμα σε πολλούς στίβους η ομάδα των κόκκινων να τον βγάζει μπροστά (Δείτε τι είχε πει στην ομάδα του πριν τον τελευταίο στίβο που έτρεξε). Αυτό όμως δε σήμαινε, πως ο παίκτης ήταν σωματικά στα καλύτερα του.

Ασφαλώς η έλλειψη φαγητού ήταν μεγάλη, ωστόσο σε συνδυασμό με το έλκος που είχε προκαλέσει ο ίδιος στον οργανισμό του, όσο ήταν στην Ελλάδα, τον έβγαλαν ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πιλίδη στο Happy Day

«Το πρόβλημα με το στομάχι μου μού εμφανίστηκε το 2015 μετά από μία πολύ έντονη δίαιτα που έκανα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εκείνη την περίοδο από τα 54 κιλά που ήμουν, έπεφτα στα 46. Έχασα 8 κιλά με δίαιτα που έκανα μόνος μου, δηλαδή δεν έτρωγα τίποτα. Αυτό που μου δημιούργησε έλκος στο στομάχι» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης.

«Αυτό το πρόβλημα είχε να με ενοχλήσει καιρό. Για δύο χρόνια δεν είχα ενόχληση. Όταν πιέζομαι στην προπόνηση, πάντα νιώθω μία ενόχληση αλλά μέχρι εκεί. Στις συνθήκες πείνας λοιπόν ξύπνησε το έλκος. Μετά τις 12-13 ημέρες άρχισα να το νιώθω. Έλεγα ότι θα περάσει και χειροτέρευε. Δεν κοιμόμουν τα βράδια αλλά τις πρωινές ώρες. Κι εκεί που κοιμόμουν, μας ξυπνούσαν για να πάμε στα αγωνίσματα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Πιλίδης

Τι ήταν αυτό που προσπάθησε να φάει κρυφά στο Survivor ο πρώην παίκτης

«Είχα βρει κάτι να τσιμπήσω και το μοιράστηκα με τους συμπαίκτες μου. Είχα κλέψει ένα μήλο και μπανάνες. Εγώ το έκανα σωστά, κρυφά», είπε ο Γιώργος Πιλίδης.

«Είχα βρει κάτι να τσιμπήσω και το μοιράστηκα με τους συμπαίκτες μου. Είχα κλέψει ένα μήλο και μπανάνες. Εγώ το έκανα σωστά, κρυφά», ανέφερε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας τη σχέση του με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο ίδιος είπε «Υπήρχαν κάποια πράγματα που δε φάνηκαν, κάποια “τσιμπήματα” από τον Κατσαούνη».

«Η υγεία μου είναι καλύτερα αλλά δεν είμαι 100% καλά για να επιστρέψω από στις προπονήσεις μου», ανέφερε κλείνοντας ο Γιώργος Πιλίδης.