Μαρία Κορινθίου: "Δεν με νοιάζει καθόλου αν..." - Το νέο της επαγελματικό ξεκίνημα

Όσα αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου:

Η ηθοποιός στα καλύτερά της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο λόγος για τη Μαρία Κορινθίου, που πολλάκις έχει απασχολήσει καθώς ότι και αν πει η κάνει σχολιάζεται, ωστόσο όπως φαίνεται δεν την ακουμπάει τίποτα. Η ηθοποιός μίλησε στο Happy Day, για την εξέλιξη της πορείας της, την κόρη της Ισμήνη, αλλά και το γεγονός ότι έκανε διατροφή για να χάσει κάποια κιλά, για τα οποία επίσης ουκ ολίγες φορές την έχουν κρίνει.

Ωστόσο όμως η λαμπερή ηθοποιός ξεκινάει ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά της καθώς μας αποκαλύπτει πως θα γίνει εκδότρια περιοδικού.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Κορινθίου στην κάμερα του Happy Day

Η Ισμήνη Αϊβάζη έχει δηλώσει στους γονείς της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και τη Μαρία Κορινθίου δεν την ενδιαφέρει αν το όνομα των γονιών της θα γίνει εμπόδιο ή όχι για να ανοίξουν κάποιες πόρτες και συμπληρώνει: «Δεν με νοιάζει καθόλου αν θα κλείσουν πόρτες στην Ισμήνη λόγω του ονόματος των γονιών της. Είδαμε και όσοι ξεκίνησαν έχοντας ένα όνομα και όσους δεν ξεκίνησαν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Ένα όνομα δεν έχει να κάνει, έχει να κάνει αυτό που προσφέρεις στον εαυτό σου και αυτό που προσφέρεις και προς τα έξω».

Αναφέρθηκε επίσης και στην ανανεωμένη εικόνα της, έπειτα από την απώλεια κάποιων κιλών. «Δεν θα πω πόσα κιλά έχω χάσει, γιατί θα βγουν τίτλοι και ψεύτικες διατροφές. Δεν έχω δώσει ποτέ συνέντευξη για τη διατροφή μου, γι'αυτόν τον λόγο».

Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου για την περιπέτεια του Γιάννη Αϊβάζη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε ο αγαπημένος της σύζυγος, Γιάννης Αϊβάζης με τον κορωνοϊό, κατά τη νοσηλεία του στο Σωτηρία.

Τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και η κόρη της, Ισμήνη, βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό, ωστόσο το πέρασαν πολύ πιο ελαφριά από τον Γιάννη Αϊβάζη.

«Βγήκε με έναν συνεργάτη και κόλλησε. Τη Δευτέρα γύρισα από τα γυρίσματα στον ΑΝΤ1 και δεν ήταν καλά. Φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος. Νόμιζα ότι ήταν καρδιά. Τον πήγα στα έκτακτα περιστατικά, διαγνώστηκε με Covid και μετά τον πήγα στο Σωτηρία. Αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου και τον παράτησα. Δεν με άφηναν.

Του Γιάννη του βγήκε σε εκνευρισμό. Είχε νεύρα εκείνη τη μέρα. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Ο Γιάννης φοβήθηκε μην τον διασωληνώσουν γιατί διασωλήνωσαν έναν δίπλα του. Εκείνη τη μέρα τα μάτια του ήταν χαμένα. Είναι άτιμος ο κορωνοϊός. Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία. Ο Γιάννης σοκαρίστηκε γιατί ο άνθρωπος είπε στη γυναίκα του ότι την χαιρετά.

Άκουσε μέχρι και τον ήχο της διασωλήνωσης. Ο συγκεκριμένος ήταν και ανεμβολίαστος. Στον θάλαμο του Γιάννη ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και βγήκε και πιο γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.