Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αν ξαναζούσα τη ζωή, θα έκανα λιγότερο σεξ» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

"Δεν μετανιώνω..."

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αν ξαναζούσα τη ζωή, θα έκανα λιγότερο σεξ» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης σχολιάζοντας προσωπικά κομμάτια της ζωής του, ευτυχείς και δυστυχείς στιγμές καθώς αφήνει την άποψη του για το ελληνικό Metoo.

Eίναι γεγονός πως όταν ο ηθοποιός αποφασίζει να προβεί δημόσια σε δηλώσεις, έχει ένα τρόπο να αφηγείται τόσο γλαφυρά τη ζωή του, ανεξαρτήτως συμβάντος. Με ωριμότητα λοιπόν, σχολιάζει στην κάμερα του Mega τις μέχρι σήμερα επιλογές του και πώς είναι στα προσωπικά του, με έντονο αυτοσαρκαστικό ύφος σε πολλά σημεία.

Όσο για τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση από ονόματα του χώρου, ο ηθόποιος «δεν μασάει τα λόγια του» (Δείτε την ένταση του για τον Φιλιππίδη) και δίνει για άλλη μια φορά την απάντηση του, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση αυτή ως «ανωμαλία».

Oι δηλώσεις του Ρένου Χαραλαμπίδη στο MEGA Kαλημέρα

«Αν μετανιώσω που δεν παντρεύτηκα, θα το μάθω στα βαθιά γεράματα. Δε μετανιώνω, όμως, στον πρώτο απολογισμό. Θα ήθελα να γίνω πατέρας έχοντας εξασφαλίσει οικογένεια. Δεν είναι κατοικίδιο το παιδί, έχω σκυλάκι, τη Μιμίκα», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για την προσωπική του ζωή και την απόφασή του να μην παντρευτεί.

«Πέρασα κρίση στα 40. Δεν καβάλησα το καλάμι, όχι επειδή είμαι σεμνός, αλλά επειδή είχα τόσο μεγάλη φιλοδοξία, όλα μου φαίνονταν λίγα», συνέχισε ο ίδιος.

«Αν ξαναζούσα τη ζωή, θα έκανα λιγότερο σεξ και θα χόρευα περισσότερο. Δεν θυμάσαι και τίποτα από το σεξ, γυναίκες που χόρεψα θυμάμαι, ή ένα χορό σε πανήγυρι. Το 1999 είχα την τύχη να περνάει ένα τρένο με λεφτά. Τα λεφτά που έβγαλα για μία δεκαετία ήταν ανεμομαζέματα, όχι όμως ανεμοσκορπίσματα».

«Δεν μπορώ να επικρίνω κάποιον που πάει σε reality, επειδή εγώ ξεκίνησα από τηλεοπτικά προϊόντα που θεωρούνταν κατωτέρου επιπέδου, τα λεγόμενα τρικάμερα. Δεν κοιτάω τα χάλια μου;».

Όσο για το κίνημα Metoo δήλωσε ο ηθοποιός:«Δεν έχω πάθη, είμαι νερόβραστος», σημείωσε ακόμη, ενώ αναφερόμενος στο MeToo και όσα ήρθαν «στο φως» μέσω των σχετικών καταγγελιών δήλωσε ότι:«Ήταν πολύ μελαγχολικό άνθρωποι με τέτοιο κύρος να μην μπορούν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους. Με το MeToo ακόμα κι αυτοί που δε συρθήκαν στη δικαιοσύνη στιγματίστηκαν δίκαια. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν. Αν δείτε αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;».

«Τώρα με το METOO είδαμε ότι το σ@ξ είναι...»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, μετά το πρόσφατο ξέσπασμά του για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Παρασκευής 11/2, και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κατηγορίες στο χώρο του θεάτρου, στις χρυσές εποχές της τηλεόρασης, στο λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά και στην ταινία «Φθηνά Τσιγάρα».

«Είναι μεγάλη τιμή που «Τα φθηνά τσιγάρα» αναβιώνουν στην Λυρική Σκηνή. Το μουσικό θέατρο πάντα με γοήτευε. Είναι μεγάλο κομπλιμέντο που επιλέγουν στην Λυρική Σκηνή να κάνουν μια ταινία μου παράσταση, είναι αίνιγμα που «τα φθηνά τσιγάρα» του 2000 είναι επίκαιρα και το 2022. Οι νέοι άνθρωποι μέσα από «τα φθηνά τσιγάρα» ψάχνουν έναν ρομαντισμό που ίσως χάθηκε», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης, για την παράσταση στην οποία συμμετέχει και πρόσθεσε:

«Όταν ξεκίνησα το 1990, είχα την τύχη να ξεκινάει η ιδιωτική τηλεόραση και άρχισα να δουλεύω αμέσως. Ανέβηκα όλα τα σκαλιά του επαγγέλματος, μού πήρε 10 χρόνια. Η δεκαετία του 2000 ήταν εύκολη με μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες. Πήρα πολλά λεφτά όπως όλοι οι ηθοποιοί της κλάσης μου. Είμαι από αυτούς που σεβάστηκα το χρήμα δεν έκανα μεγάλη ζωή και όταν ήρθε η καταστροφή στο επάγγελμά μας δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά».

Για την προσωπική του ζωή δήλωσε: « Ήμουν προσεκτικός στα προσωπικά μου και γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα. Πάντα προσπαθούσα να προβλέψω πως θα είμαι με την κοπέλα μου τα επόμενα 10 χρόνια και δεν μου έβγαινε. Το σεξ πολλές μπερδεύει τα πράγματα μεταξύ δυο ανθρώπων , ο χορός δεν τα μπερδεύει», ενώ αναφέρθηκε και στο #Metoo:

«Τώρα με το METOO είδαμε ότι το σεξ είναι η πύλη του κακού αν οι εγκληματίες χορεύαν με τα θύματά τους δεν θα είχαμε αυτές τις τραγωδίες. Δεν είναι ακόμα ένοχοι μέχρι να δικαστούν».

«Το όνειρό μου ήταν η ΕΡΤ να πάρει αυτό που της αξίζει. Είμαι περήφανος για τον ρόλο μου στα «Καλύτερα χρόνια». Έχω παρουσιάσει πολλές φορές τηλεπαιχνίδι, άλλες με αποτυχία άλλες με επιτυχίες. Το τηλεπαιχνίδι που έκανα στην ΕΡΤ, κατάφερε να κάνει διψήφια. Στο τηλεπαιχνίδι που έκανα στην έπαιρνα 450 ευρώ το επεισόδιο. Ετοιμάζω την νέα μου ταινία «Ο νυχτερινός εκφωνητής», ανέφερε κλείνοντας ο αγαπημένος ηθοποιός.