"Είναι ένας βλάκας, βλάκας, βλάκας" - Απίστευτο ξέσπασμα Χαραλαμπίδη για Φιλιππίδη στον αέρα του Καλοκαίρι Not!

"Ήρθε η εποχή της κάθαρσης!"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και προφανέστατα, σαν αγαπημένος και γνωστός ηθοποιός δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την υπόθεση που έχει προκύψει με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Κανείς δεν περίμενε, όμως, σίγουρα να ακούσει αυτές τις λέξεις που τελικά βγήκαν από το στόμα του!

Οι δηλώσεις του Ρένου Χαραλαμπίδη για το Metoo

«Ήρθε μια εποχή κάθαρσης που κάποιοι δεν την είχαν υπολογίσει. Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για τον όλεθρο. Όλα αυτά θα μπορούσαν έχουν αποφευχθεί αν κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθανε τόσο σίγουροι. Αν κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθανε ότι ήταν πέρα από οποιαδήποτε τιμωρία. Αυτό το συναίσθημα το πήραν μόνοι τους. Αυτοανακηρύχθηκαν μεγάλοι καλλιτέχνες! Τι μεγάλος καλλιτέχνης; Το μεγάλο καλλιτέχνη τον κρίνει ο χρόνος. Όταν είμαστε γέροι θα ξέρουμε ποιοι από εμάς υπήρξαμε σπουδαίοι καλλιτέχνες», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης συνέχισε: «Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι. Η ηλιθιότητα τους έκανε να αισθάνονται άτρωτοι. Πρόκειται περί ηλιθίων. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν από αυτούς. Από ένστικτο ένιωθα ότι στον κύκλο που δημιουργούν κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήξερα την εγκληματική δραστηριότητά τους γιατί δεν ήμουν ποτέ δίπλα τους. Μα είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι».

«Το ότι τον θαυμάζεις επειδή κάποτε σε διασκέδασε, είναι ένας βλάκας. Δεν είναι και τίποτα πνευματικοί άνθρωποι, από όλους όσοι κατηγορήθηκαν, στην πραγματικότητα είναι ηλίθιοι. Πάρε τους έναν έναν, βλάκας, βλάκας, βλάκας… Και το ταλέντο δεν ξέρουμε αν είναι τόσο μεγάλο. Υπάρχει… ταλεντόμετρο; Έτσι έλεγαν μόνοι τους. Να πάρουν ένα ταλεντόμετρο, να το βάλουν και να μας πουν πόσο ταλέντο έχουν», πρόσθεσε επίσης ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

"Αγρίεψε" στις φυλακές ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η εντολή στους δικηγόρους του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης διανύει βασανιστικά 24ωρα στις φυλακές της Τρίπολης! Όπως σας αποκαλύψαμε έχει αρχίσει να χάνει τον εαυτό του, δεν τρώει, δεν κοιμάται, δεν κάνει μπάνιο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΠΑΜ της Κυριακής» πρόσωπα του περιβάλλοντός του τονίζουν πως έχει ήδη δοθεί εντολή στους νομικούς του συμπαραστάτες να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να βγει από τις φυλακές Τρίπολης, που βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής έχει ζητήσει να δει τον δικηγόρο του και τη γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου.