Πώς διατηρεί το κορμί της η Δούκισσα Νομικού - «Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς το....»

Το πρόγραμμα διατροφής της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πώς διατηρεί το κορμί της η Δούκισσα Νομικού - «Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς το....»

Στην εκπομπή The 2night Show εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το πώς το μοντέλο διατηρεί σε τόσο καλή φόρμα το κορμί της.

Η Δούκισσα, έχοντας φέρει στον κόσμο σχετικά πρόσφατα τα 2 όμορφα παιδιά της, δεν άφησε ποτέ υπόνοια μέσω των φωτογραφιών, που τη χαζεύουμε στο Ιnstagram πως δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά της γέννας. Συγκεκριμένα, αφού γέννησε το δεύτερο παιδί της, νιώθει να είναι στα καλύτερα της (Δείτε πόσα κιλά ζύγιζε τον Αύγουστο - φωτογραφία από τη ζυγαριά) με το σώμα της να «εισέπραξε» ουσιαστικά τις ορμόνες από το μικρό κοριτσάκι της.

Σε κάθε περίπτωση, η Δούκισσα παραμένει τόσο καλλίγραμμη, με πολλές θυσίες στη διατροφή της και το πρόγραμμα γυμναστικής, που ακολουθεί πιστά!

Το διατροφικό πλάνο της Δούκισσας Νομικού

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».

Οι δηλώσεις του μοντέλου για τον σύζυγό της και τη σχέση τους

«Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί»

«Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας».

«Τώρα είμαι μαμά, με περισσότερες ευθύνες. Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια».

Ενώ πρόσθεσε για την περίοδο της πρώτης γέννας: «Με τον Σάββα είχα θηλάσει αρκετό διάστημα, ήμουν δυο κιλά παραπάνω από τα φυσιολογικά μου. Γενικά δεν είχα αγχωθεί ποτέ με την ζυγαριά. Την έζησα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου. Ήμουν χαρούμενη και δεν με ένοιαζε το θέμα με το σώμα μου».