«Ο Κώστας Βουτσάς άφησε στον Φοίβο...» - Έσπασε τη σιωπή της η Αλίκη Κατσαβού

Σπάνια μιλάει για αυτό το θέμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Κώστας Βουτσάς άφησε στον Φοίβο...» - Έσπασε τη σιωπή της η Αλίκη Κατσαβού

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/2) η Αλίκη Κατσαβού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, Φοίβο, αποκαλύπτοντας πως τώρα πια έχει καταλάβει τα πάντα για τον αγαπημένο του πατέρα, Κώστα Βουτσά ενώ κάνει όλο και πιο συχνά ερωτήσεις, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει να επισκεφθεί και τον τάφο του μπαμπά του.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός, αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον, δεν είναι στα σχέδιά της να βρει έναν νέο σύντροφό, καθώς θέλει να επικεντρωθεί στον γιο της.

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού για τον Φοίβο και τον Κώστα Βουτσά

«Είμαστε καλά δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Κώστα, το έχουμε τακτοποιήσει μέσα μας κάπως. Ο Φοίβος έχει καταλάβει τα πάντα. Ο Φοίβος έχει τα πνευματικά δικαιώματα από τον Κώστα, την αναλογία σε σχέση με τα άλλα παιδιά.

Δεν έχω νέο σύντροφο, δεν υπάρχει η σκέψη, είμαι προσανατολισμένη στο παιδί και στις ανάγκες του. Φλερτ να μου γράψει κάποιος “γεια σου κούκλα” στα social, δεν είναι φλερτ», είπε μεταξύ άλλων η Αλίκη Κατσαβού.

Οι σχέσεις της Αλίκης Κατσαβού με την Σάντρα Βουτσά

Εχθές είδαμε για πρώτη φορά την κοινή τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού μαζί με την Σάντρα Βουτσά καθώς έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά την έντονη παραφιλολογία για τις μεταξύ τους σχέσεις με φόντο τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά.

Η Αλίκη Κατσαβού μεταξύ άλλων δεν δίστασε να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» καθώς ήταν σήμερα 21/10 καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα».

«Απλά η Σάντρα ξεκαθάρισε τα πράγματα ότι εκείνη έχει κάποιο θέμα κι όχι προς τις αδερφές της κι εγώ δεν αναμειγνύομαι σε τίποτα από αυτά. Βοήθησε να ξεκαθαριστούν οι παρανοήσεις» υπογράμμισε.