Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε τον παρουσιαστή του Τotal Black Out - «Το κανάλι αποφασίζει..»

«Γίνονται συζητήσεις για διάφορα τηλεοπτικά projects»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε τον παρουσιαστή του Τotal Black Out - «Το κανάλι αποφασίζει..»

Λίγο πριν εμφανιστεί στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Κοκλώνης (Δείτε τα νούμερα με καλεσμένο τον παρουσιαστή), η κάμερα του SUPER Kατερίνα τον εντώπισε και πρόλαβε να αποσπάσει πληροφορίες για το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για πρόσωπα, που τον περιτρυγυρίζουν.

Αποκαλυπτικός και με χαμόγελο όπως πάντα ο Κοκλώνης, δεν έκρυψε τίποτα για τα μελλοντικά του σχέδια στην τηλεόραση, καθώς το όνομα του ακούγεται γαι πολλά τηλεοπτικά shows, αντίστοιχα με το ύφος του Just the 2 of us. Αρνητικός σε καμία περίπτωση δεν είναι, ωστόσο ψάχνει ποιό θα είναι το προιόν αυτό, που θα τον εξιτάρει!

Oι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη στην κάμερα του SUPER Kατερίνα

«Φέτος δεν προλαβαίνουμε για J2US ξανά, θα έχουμε όμως την επόμενη σεζόν», αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της Barking Well και σε ερώτηση για το αν θα τον δούμε να παρουσιάζει κάποιο άλλο project, απάντησε: «Γίνονται συζητήσεις για διάφορα τηλεοπτικά projects. Για να παρουσιάσω κάτι άλλο θα πρέπει να το έχω ερωτευτεί πριν το παρουσιάσω. Οπότε αν με δείτε, θα πρέπει να είναι κάτι top!».

Αναφορικά με το Chart Show, το οποίο θα παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης προχώρησε σε… λεπτομέρειες. «Δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που είχε δει ο κόσμος. Είναι ένα τεράστιο μουσικό show, ένα πάρτι, με ιστορία, αφιερωμένο σε όσους αγαπούν τη μουσική. Διαφοροποιείται από το παλαιότερο. Θα είναι πιο πολύ τραγούδι, κέφι, από ότι πληροφορία».


Για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο παρουσιαστής σχολίασε: «Δεν πήγα στα γενέθλια της Μελίνας γιατί ήμουν στο εξωτερικό. Η Δέσποινα είναι φίλη μου και όταν είναι χαρούμενη είμαι κι εγώ. Δεν με αφορά πώς λέγεται, εγώ θέλω να γελάει και να είναι ευτυχισμένη και τώρα, είναι ευτυχισμένη».

Όσον αφορά στο Total Blackοut και τον παρουσιαστή του, οι φήμες θέλουν τον Αναστάσιο Ράμμος να αναλαμβάνει και ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε: «Ο Ράμμος θα είναι; Δεν μου το είπανε. Το κανάλι αποφασίζει παρουσιαστές. Αν είναι ο Ράμμος θα γίνει χαμός, έχει τόσο γέλιο!».

Ποιός είναι ο Αναστάσιος Ράμμος που θα παρουσιάσει το Total Black Out

Γεννήθηκε την 1η Ιουλίου του 1991 στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία είχε διαφανεί η κλίση του για την μουσική αλλά οι γονείς του δεν πίστευαν ότι αυτό θα ήταν βιοποριστικό επάγγελμα. Είναι ένας πραγματικά αυτοδίδακτος καλλιτέχνης με τα πρώτα του ακούσματα να έχουν τις ρίζες της ελληνικής, λαϊκής παράδοσης. Απέκτησε την πρώτη του κιθάρα στο γυμνάσιο. «Ήταν δώρο ενός οικογενειακού φίλου, μουσικού, που έπαιζε κυρίως ρεμπέτικα. έτσι άρχισα να γρατζουνάω την κιθάρα μόνος μου. Μεγαλώνοντας, τα δικά μου αγαπημένα ακούσματα ήταν πιο ροκ Guns ‘n Roses, AC/DC, Led Zeppelin».

Μέλος της σχολικής χορωδίας, η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά στο κοινό ήταν σε εκδήλωση του δημοτικού. Στο λύκειο συμμετείχε σε δύο μπάντες αρχικά στους With All Of My Regrets και μετά στους Dreams To Let, όπου και είχε δώσει τα πρώτα δείγματα του μεγάλου ταλέντου του. Γύρω στα 20 αποφάσισε να ανεβάσει βίντεο στο YouTube, παίζοντας δικά του κομμάτια, τα οποία κοινοποιούσε στο Facebook. Μέσα από ένα share που έκανε ένας φίλος του, τον είδε ο Νίκος Τάγης του Μad και του έστειλε μήνυμα ώστε να κανονίσουν ραντεβού στην Panik Records.

Έτσι, το 2015 έγινε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την ιδιότητα του συνθέτη και τραγουδιστή ενός single με τίτλο «Να αγαπάς».

Από το ξεκίνημα του ο Αναστάσιος Ράμμος έχει δείξει ότι είναι ένας πολυδιάστατος καλλιτέχνης με διαρκώς ανοδική πορεία.

Μετά την νίκη του στο διαγωνισμό «Jumping Fish» το 2017, έχει γράψει και ερμηνεύσει τραγούδια που αγαπήθηκαν από τα κοινό και “σκαρφάλωσαν” σε υψηλές θέσεις στο airplay chart και το YouTube, ενώ οι on stage εμφανίσεις του τόσο σε νυχτερινά κέντρα όσο και σε φεστιβάλ και συναυλίες είναι πάντα εκρηκτικές. Τα τελευταία χρόνια μαζί με την ομάδα του την Αrcade συμμετέχει ως συνθέτης σε πολλά άλμπουμ ονομάτων της ελληνικής λαϊκής και εμπορικής σκηνής όπως Έλενα Παπαρίζου Σάκης Ρουβάς, Χρήστος Μάστορας, Στέλιος Ρόκος και γίνεται αγαπητός στο νεανικό κοινό της ελληνικής λαϊκής –ποπ μουσικής σκηνής ,ενώ έχει πολλές συνεργασίες στη σκήνη και στο στούντιο.