Χριστίνα Κόντοβα: Με καυτό, αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα - Η φωτογραφία στο instagram που έκανε χαμό

Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο όντας άκρως αισθησιακή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χριστίνα Κόντοβα: Με καυτό, αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα - Η φωτογραφία στο instagram που έκανε χαμό

Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και δεν μπορεί να κρύψει το χαμόγελο της. Η Χριστίνα Κόντοβα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύντροφο της Τζώνη Καλημέρη, καθώς εδώ και λίγο καιρό ολοκληρώθηκε η διαδικασία υιοθεσίας της κόρης της, και πλέον την έχουν κοντά τους.

Η μητρότητα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της σχεδιάστριας και εκείνη πανέτοιμη να το ανακαλύψει μαζί με την μικρή Ada την οποία δεν χορταίνει με τίποτα.

Το χαμόγελο της λοιπόν, αποτυπώθηκε στο φακό και εχθές 14/2, καθώς μέσα από μία ανάρτηση της για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μας έδειξε πως μπορείς να είσαι αισθησιακή και ταυτόχρονα κομψή μέσα στα "κόκκινα". Υπέρλαμπρη και κεφάτη, πόζαρε με ένα κόκκινο φόρεμα και ομολογούμε μας έφτιαξε τη διάθεση!

Η φωτογραφία της Χριστίνας Κόντοβα που έριξε το Instagram

"I see red… #ckontova" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας

Η Χριστίνα Κόντοβα στην Γιορτή των Ερωτευμένων

Ο Τζώνη Καλημέρης "έσπασε" πρώτη φορά την σιωπή του για τον γάμο με την Χριστίνα Κόντοβα

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν το πρωί της Τρίτης 1/2 ο Τζώνη Καλημέρης, εμβληματική φιγούρα της ιστορίας της ελληνικής τηλεόρασης. Με χαρά τον υποδέχτηκαν στην εκπομπή η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις μιας και προτιμά μια πιο χαμηλών τόνων ζωή.

Θα μπορούσαμε με σιγουριά να πούμε πως ήταν μία συζήτηση πολύ ουσιαστική και βαθιά, καθώς δεν του αρέσει να μιλάει ιδιαίτερα για πολύ προσωπικά ζητήματα. Μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την σύντροφο του, Χριστίνα Κοντοβά, δηλώνοντας πως κάποια στιγμή θα παντρευτούν και εκφράζοντας για ακόμα μία φορά το θαυμασμό του προς το πρόσωπό της, μετά την γενναία απόφαση της να υιοθετήσει την Ada. Mε αφορμή αυτό δήλωσε, πως δεν περίμενε πως το κεφάλαιο παιδιά θα ξανάνοιγε για εκείνον καθώς τώρα μετά από τους τρεις γιους του, μαθαίνει πως είναι να είσαι μπαμπάς με κόρη.

Μεταξύ άλλων, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του, τους φόβους που αντιμετώπισε και για την αρρώστια με την οποία πάλεψε και βγήκε νικητής.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι» είπε αναφορικά με τη μικρή Ada και το γεγονός ότι η σχεδιάστρια του είχε γνωστοποιήσει εξ’ αρχής ότι θέλει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο του γάμου, ο Τζώνη Καλημέρης σημείωσε ότι «δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Ο Τζώνη Καλημέρης, οποίος έχει τρεις γιους, περιέγραψε πώς είναι να είναι και μπαμπάς ενός κοριτσιού. «Έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος απάντησε και για την ασθένεια που πέρασε στο παρελθόν. «Δεν με επηρέασε σωματικά, ψυχολογικά, σωματικά η αρρώστια. Καθόλου. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, μπορούσα να κάνω κάτι; Πέρασα αρκετά μεγάλο ζόρι με τις θεραπείες. Μέχρι που πήγα στην Αμερική και “σκότωσα το θηρίο”, βέβαια δεν σκοτώνεται ποτέ, είναι σε χειμέρια νάρκη. Είναι 12 χρόνια τώρα που είμαι μία χαρά. Ευτυχώς για μένα, οι εξετάσεις είναι επιφανειακές. Δεν είχα ακριβώς καρκίνο του δέρματος, είναι λέμφωμα, που είναι ορατό».