Ο Ανδρέας Μικρούτσικος καταγγέλλει: «Έχει συμβεί από γυναίκες διευθυντικών θέσεων, να με..»

«Προσπάθησε να με εκδικηθεί»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος καταγγέλλει: «Έχει συμβεί από γυναίκες διευθυντικών θέσεων, να με..»

Το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 ενώ συζητώνται θέματα στον αέρα της εκπομπής SUPER Kατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ορμώμενος από δήλωση της Τζούλιας Νόβα για σεξουαλική παρενόχληση, έκανε μια προσωπική αποκάλυψη!

Ο πετυχημένος μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια παρουσιαστής, εκτός των εκπομπών του και της τηλεοπτικής παρουσίας, έχει απασχολήσει κατά περιόδους και για την προσωπική του ζωή. Οι γυναίκες, που είχε στο πλευρό του ο Ανδρέας ήταν γνωστές, αναγνωρίσημες ή μη. Συγκεκριμένα, έχει καταφέρει με τις πράξεις του να αφήσει το προφίλ ενός συντρόφου, που σεβόταν τις υπάρξεις δίπλα του (Δείτε τι είχε πει για τη σχέση του με τη Σοφία Βόσσου).,

Άφωνους μας άφησε ωστόσο, όταν παραδέχτηκε πως είχε ερωτικές επαφές με γυναίκες υψηλών θέσεων του χώρου!

Oι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αέρα της εκπομπής SUPER Kατερίνα

«Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι το εκμεταλλεύονται. Να το πω; Και σε εμένα έχει συμβεί από γυναίκες διευθυντικών θέσεων, να με θέλουν, εγώ βεβαίως ποτέ δεν έχω αρνηθεί. Με ποια έννοια, “παρκάρω” έξυπνα και μετά μου “ρίχτηκαν” εναντίον μου. Ήθελαν την κεφαλήν μου επί πίνακι».

«Υπήρχε υψηλό στέλεχος που μου ρίχτηκε. Με φλέρταρε, με ήθελε, εγώ το καταλάβαινα, προσπάθησε να με εκδικηθεί, αλλά ήταν τέτοια η διαπραγματευτική μου ισχύ που δεν πέτυχε. Αλλά σε κάθε της κουβέντα έβγαζε φαρμάκι και καταλάβαινα τον λόγο. » «Είχα και δεν έδινα; Κανονικά έπρεπε να μένω στο Ψυχικό γιατί έχω κάνει πολλά ψυχικά, αλλά τα έχω κάνει όχι για να πάρω μια θέση, αλλά γιατί φταίει το μυαλό μου. »

Οι αποκαλύψεις του μοντέλου για την σεξουαλική παρενόχληση

Η παρουσιάστρια, η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε και έγινε και μανούλα, εκμυστηρεύτηκε πως έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση όταν βρισκόταν ακόμα στην τηλεόραση επαγγελματικά, από άτομο μάλιστα, που εμπιστευόταν απεριόριστα και δεν του ξαναμίλησε ποτέ μετά από το περιστατικό.

«Με πλησίασε κάποιος που ήθελε να κάνουμε δουλειά μαζί, συγκεκριμένα ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ και μου έλεγε «για να πάρεις δική σου εκπομπή, να ξέρεις ότι θα πρέπει να σου βρούμε έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει και εσύ να του… κάθεσαι. Έτσι θα πάρεις δική σου εκπομπή. Όλα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν»

«Έγινε χαμός, θύμωσα πάρα πολύ. Εγώ προσβλήθηκα με αυτό το πράγμα που μου είπε. Αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα, πίστευα ότι είχε καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Του είπα «αυτό που μου πρότεινες, να το ξεχάσεις. Προτιμώ να μείνω χωρίς δουλειά και να μην έχω να φάω από το να κάνω κάτι τέτοιο»