Τον "τελείωσε" σε δευτερόλεπτα - Η ανάρτηση της Αθηνάς για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Οριστικοποίησε το χωρισμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τον

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς όταν ρωτήθηκε πρόσφατα για τη σχέση του με την Αθηνά New York να μην αποκάλυψε ότι χώρισαν, ωστόσο, δυο αναρτήσεις της ηθοποιού τον "τελείωσαν" σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, αφού με λίγα λόγια αποκάλυψε το τέλος της σχέσης τους.

Την ώρα λοιπόν που εκείνος παρόλο που βγαίνει δημόσια με άλλη παίκτρια του Bachelor, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει την σχέση του με την... πρώην του, τον "άδειασε" μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Αθηνάς για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της η Αθηνά αρχικά έκανε μια ανάρτηση στην οποία έγραψε πως θα ευχόταν φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να μην ήταν μόνη της, βάζοντας το hashtag "για πάντα μόνη μου".

Μάλιστα, στη συνέχεια σε νέα ανάρτηση αποκάλυψε πως θα πήγαινε να πάρει μόνη της γλυκά και λουλούδια. Πόσο πιο ξεκάθαρο λοιπόν να κάνει το ότι χώρισαν;

Η ανάρτηση της Αθηνάς για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Αθηνά Αλέξης Παππάς χωρισμός

Πρόστιμο 180.000 ευρώ στον ALPHA - Σκάνδαλο με το Bachelor ένα μήνα μετά τον τελικό

Μια μια έρχονται οι πικάντικες αποκαλύψεις για το The Bachelor ακόμα κι ένα μήνα μετά τον τελικό του! Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ενώ ο Αλέξης Παππάς έλεγε πως είναι σε σχέση με την νικήτρια του ριάλιτι, Αθηνά NY, τελικά βρίσκεται στην αγκαλιά άλλης παίκτριας που αρχικά απέρριψε και μάλιστα είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες (δείτε εδώ με ποια!) ενώ πριν από λίγα 24ωρα χτύπησαν άσχημα μαντάτα την πόρτα του ALPHA.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι δέχτηκε έντονη κριτική περί σεξισμού από την πρώτη στιγμή. Όχι μόνο φέτος, αλλά και πέρσι. Ειδικά όμως φέτος, ήταν πολλές οι περιπτώσεις που το κοινό, όπως φάνηκε και στα social media, έφτασε στα όρια του με αυτό που έβλεπε. Έτσι, δεν άργησαν να έρθουν οι μαζικές καταγγελίες στο ΕΣΡ.

Το συμβούλιο του ανώτατου ρυθμιστικού οργάνου περιεχομένου τηλεόρασης και ραδιοφώνου ήρθε σε διαβούλευση μετά από 17 καταγγελίες που αφορούν σε 8 από τα επεισόδια του «The Bachelor» που προβλήθηκαν στις 7, 8, 10, 16, 17, 23 και 24 Σεπτεμβρίου και την 1 Οκτωβρίου 2021, ήτοι στις πρώτες εβδομάδες της προβολής του.