Ετεοκλής Παύλου: ''Έλιωσε'' με το δώρο της κόρης του για του Αγίου Βαλεντίνου

Μια χειροτεχνία από τα χεράκια της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: ''Έλιωσε'' με το δώρο της κόρης του για του Αγίου Βαλεντίνου

Τον Άγιο Βαλεντίνο γιόρτασε με έναν ιδιαίετερο τρόπο ο τρυφερός μπαμπάς, Ετεοκλής Παύλου! Η μικρή κόρη, που έχει με την Ελένη Χατζίδου, μεγαλώνει και πλέον μπορεί να εκφράσει την αγάπη για τους γονείς της με πολλούς τρόπους.

Έτσι λοιπόν, χθες 14 Φλεβάρη η μικρή Μελίτα περίμενε να επιστρέψει ο αγαπημένος της μπαμπάς σπίτι και μαζί με τη μαμά της είχαν ετοιμάσει μια κόκκινη καρδιά, που συγκίνησε όσο τίποτα άλλο τον Ετεοκλή. Άλλωστε όπως είδαμε χθες στο Instagram, η ημέρα των ερωτευμένων δεν αφορά μόνο τα ζευγάρια (δείτε ο δώρο που έκανε ο Σάββας Πουμπουρας στην κόρη του).

Η δημοσίευση του Ετεοκλή Παύλου στο Instagram

«Επιστρέφω σπίτι και η κόρη μου είχε ακουμπήσει αυτή την καρδούλα στον καναπέ για να την βρει ο μπαμπάς της όταν γυρίσει από την δουλειά. Την ετοίμαζε όλο το απόγευμα για εμένα! Μια χειροτεχνία από τα χεράκια της , αυτό είναι για εμένα έρωτας, αυτό είναι αγάπη και αν υπήρχε θυρίδα πολύτιμων συναισθημάτων αυτό που ένιωσα μόλις την αντίκρυσα, θα είχε την πρώτη θέση!», έγραψε, και οποιοδήποτε άλλο σχόλιο είναι περιττό.

H εξομολόγηση του γυμανστή για την κόρη του

«Η Ελένη δεν καταρρέει, γενικά η γυναίκα είναι η κολώνα του σπιτιού. Προσπαθώ να στηρίζω την Ελένη σε αυτά που θέλει να πετύχει σαν μονάδα. Άργησα να ενεργοποιηθώ σαν πατέρας, ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να είμαι παραγωγικός. Η δουλειά του πατέρα είναι να είναι ενεργός», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε:

«Όταν με ρωτάει η κόρη μου για το πρόσθετό μου μέλος το προσεγγίζω με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι μία αλλά το προσεγγίζω με λέξεις κατανοητές για εκείνη και δεν το συνδυάζω με παιχνίδι και πλάκα».

Για την λήξη της συνεργασίας του με το Open και την Μυρτώ Κάζη, ο ίδιος είπε:

«Η εκπομπή μας με τη Μυρτώ Κάζη ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει στο τέλος της σεζόν. Έγιναν κάποιες προτάσεις στη Μυρτώ για να συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν, σε κάποιες μέρες που δεν ήταν αυτό που ήθελε. Και αφού το συζήτησε και μαζί μου αποφασίσαμε να μην προχωρήσει»: και συμπλήρωσε:

«Με την Ελένη μας έχουν γίνει προτάσεις για δύο project καινούρια και είμαστε πολύ κοντά».