«Μόνο αηδία μου προκαλεί...» - Ο Μαρίνος Κόνσολος "άδειασε" τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Ήμουν 20 χρονών όταν ήταν δάσκαλός μου. Περισσότερο υπήρχαν φήμες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μόνο αηδία μου προκαλεί...» - Ο Μαρίνος Κόνσολος

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/2) ο Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν δάσκαλός του στο Εθνικό.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, αισθάνεται υπερήφανος για τη γενιά του που κατάφερε να υψώσει το ανάστημά της σε τόσο μεγάλους σκηνοθέτες και να βγάλει στη φόρα ένα σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον χώρο του θεάτρου.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Κόνσολου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Όλες αυτές οι αποκαλύψεις μόνο αηδία μπορούν να μου φέρουν πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που προσπάθησε να μας μυήσει σε αυτό που είναι η καθημερινότητά μου.

Ήμουν 20 χρονών όταν ήταν δάσκαλός μου. Περισσότερο υπήρχαν φήμες. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, μόνο τη δουλειά μου ήθελα να κάνω. Μόνο αηδία μου φέρνει αυτό το πράγμα.

Με τα παιδιά στο Εθνικό έχουμε ακόμα επαφές και μιλάμε. Τώρα μπορέσαμε να αποκωδικοποιήσουμε και να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά και να δούμε τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Δεν έχω στεναχωρηθεί, το αντίθετο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανος για τη γενιά μου και τη νεότερη γενιά. Πολύ περήφανος είμαι για τις γυναίκες που μιλάνε, φωνάζουνε. Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό το πράγμα θα μεστώσει», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Κόνσολος.

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη

Την σιωπή του "έσπασε" ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με τις 12/02 του δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή τα όσα ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις.

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη»

Ανάρτηση Σάκη Ρουβά