Μαρίνος Κόνσολος: «Έσπασε» τη σιωπή του για τον Λιγνάδη - «Τα αντιλαμβανόμασταν όλα σαν...»

«Τον είχα καθηγητή για τρία χρόνια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρίνος Κόνσολος: «Έσπασε» τη σιωπή του για τον Λιγνάδη - «Τα αντιλαμβανόμασταν όλα σαν...»

Ο Μαρίνος Κόνσολος το πρωί της Παρασκευής (17/12) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος ήταν καθηγητής του στο Εθνικό Θέατρο για τρία χρόνια.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή και σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου, ο Μαρίνος Κόνσολος εξήγησε πως τότε κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι η συμπεριφορά του Δημήτρη Λιγνάδη είχε παρέμβει τα όρια.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Κόνσολου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Τελείωσα την σχολή του Εθνικού θεάτρου το 2010 και είχα για τρία χρόνια καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη. Εγώ τον έβλεπα σαν καθηγητή μου, ήμουν και 20 χρονών. Ότι και να γινόταν, μπορεί αργότερα περνώντας τα χρόνια, να αντιλαμβανόμασταν πως το τάδε πράγμα ήταν κάτι άλλο. Σημασία έχει πως τότε εμείς όλοι, γιατί το συζητάμε όλα τα παιδιά, τα αντιλαμβανόμασταν όλα σαν διδακτική ύλη.

Για όλους ακούγονται πάρα πολλά, χωρίς να ξέρεις σίγουρα πράγματα δεν μπορείς να πεις κάτι. Όταν μαθαίνεις όμως κάτι αρχίζει το μυαλό σου και πάει πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Κόνσολος.

«Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο» - Σε σοκ ο Μαρίνος Κόνσολος

Μεγάλος σάλος έχει δημιουργηθεί από το (13/11) Σάββατο, όταν ο Μαρίνος Κόνσολος έδωσε ένα φιλί στο στόμα στην Ελένη Δήμου στο live του J2US. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/11) στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξήγησε πως δέχθηκε πολύ άσχημα μηνύματα στα social media με αφορμή αυτό το σκηνικό.

«Ξέρω που τα κάνω γιατί πέρα από τη συνεργασία μας με την κ. Δήμου, είμαστε μαζί τρεις μήνες, μιλάμε καθημερινά για τις ανησυχίες της ζωής μας. Σας διαβεβαιώ ότι είναι 100% ροκού, αν δεν ήταν δεν θα έκανα αυτήν την κίνηση. Περαστικά τους παιδιά και θα τους πως ένα πράγμα, αυτοί που καταριούνται, γυρίζει πάνω τους, να το θυμούνται αυτό.

Με τάραξαν κάποια μηνύματα που είδα και που τα θεώρησα πολύ υπερβολικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο και δίκιο να έχουν, δεν μπορώ να λάβω υπόψιν μηνύματα που σου λένε “να πεθάνεις” ή “να βγάλεις καρκίνο”», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.