«Δεν είναι κάποιος βιαστής 24 ώρες το 24ωρο! Οι δηλώσεις του Ρουβά γα τον Λιγνάδη ήταν νόμιμες»

«Θα πίνει και έναν καφέ ήρεμα με κάποιον φίλο του χωρίς να βιάζει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι κάποιος βιαστής 24 ώρες το 24ωρο! Οι δηλώσεις του Ρουβά γα τον Λιγνάδη ήταν νόμιμες»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιώργος Καρκάς το πρωί της Τρίτης 15/2. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

O ίδιος συγκεκριμένα χαρακτήρισε τις δηλώσεις αυτές ως τις μόνες νόμιμες ενώ μάλιστα τόνισε πως ένας άνθρωπος που είναι βιαστής, δεν είναι βιαστής όλο το 24ωρο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καρκά για Ρουβά - Λιγνάδη

«Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν από τις λίγες νόμιμες. Στην τηλεόραση, το μόνο που μπορείς να υποστηρίξεις είναι την αθωότητα κάποιου αν την πιστεύεις. Την ενοχή κάποιου πριν από τη δίκη στην τηλεόραση όταν δηλώνει ότι είναι αθώος, δεν έχεις το δικαίωμα από τον νόμο να την υποστηρίζεις, είναι προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας. Είναι η μόνη νόμιμη δήλωση.

Αν δεν πει κάποιος ότι τον βίασε ή “να καεί στην κόλαση” αμέσως θεωρείται ότι τον ξεπλένει. Ε δεν είναι κάποιος βιαστής 24 ώρες το 24ωρο, θα πίνει και έναν καφέ ήρεμα με κάποιον φίλο του χωρίς να βιάζει, τρεις ώρες τη μέρα. Αυτός ο φίλος θα πει τις καλές στιγμές που είχε μαζί του» ανέφερε ο Γιώργος Καρκάς.

Δίκη Λιγνάδη: Μάρτυρας υπεράσπισης ο Σάκης Ρουβάς; - Εξελίξεις στην υπόθεση

Λίγες μέρες πέρασαν από το Σάββατο 12/2 και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, που εξαγρίωσαν το πανελλήνιο, καθώς δόθηκε η εντύπωση στον κόσμο πως υπερασπιζόταν τον κατηγορούμενο, και πλέον πολλοί είναι αυτόι που θεωρούν ότι οι δηλώσεις ήταν μόνο η αρχή. Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες, πως ίσως δούμε τον τραγουδιστή ως μάρτυρα υπεράσπισης στην δίκη, που διεκόπη την Παρασκευή 11/2 (δείτε εδώ την νέα ημερομηνία της δίκης

Τις φήμες αυτές διέψευσε, το πρωί της Τρίτης 15/2 στον αέρα του Πρωινού, ο γνωστός ποινικολογος και δικηγόρος υπεράσπισης στην υπόθεση Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο τραγουδιστής δεν θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Δεν θα καλέσουμε τον κ. Ρουβά ως μάρτυρα υπεράσπισης, έχουμε ήδη καταθέση τα ονοματωπώνυμα των μαρτύρων υπεράσπισης. Δεν μου ζήτησε ο κ. Λιγνάδης να προτείνω ως μάρτυρα υπεράσπισης τον κ. Ρουβά. Είναι στο κατηγορητήριο 6 μάρτυρες και συμπληρωματικά έχουμε 9 μάρτυρες. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που συνέβη σε μία εκπομπή με αυτό που συνέβη στο δικαστήριο».

Ο δικηγόρος προέβη και σε μία νέα αποκάλυψη, καθώς ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να μηνύσει τον κ. Ιωάννη Βλάχο, τον δικηγόρο των δύο εκ των τεσσάρων ανθρώπων που κατήγγειλαν για βιασμό τον γνωστό σκηνοθέτη.

«Δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει τις δηλώσεις του κυρίου Ρουβά. Εκ των υστέρων, μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έκανε κάποιες δηλώσεις που αφορούν την προσωπικότητα όταν τον γνώριζε αυτός, και τον παρουσίαζε σαν μία ιδανική προσωπικότητα κι αμέσως δέχτηκε μία ακραία επίθεση από οργανωμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από ό,τι μου είπαν, συμπλήρωσε την πρώτη του τοποθέτηση με μία δεύτερη που αφορούσε στα θύματα, και λέγοντας αυτονόητα πράγματα. Το θέμα δεν είναι να λυπάσαι τα θύματα, ούτε να τιμάς τον Λιγνάδη, αλλά αν ο Λιγνάδης είναι αυτό που είπε ο Ρουβάς μέχρι την ημέρα που τον συνέλαβαν και αν πράγματι έχουμε θύματα» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.