Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη αποκάλυψη για την μητέρα της - «Την παρακαλούσα και της έλεγα “μην μου το κάνεις”»

Άναυδοι οι συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη αποκάλυψη για την μητέρα της - «Την παρακαλούσα και της έλεγα “μην μου το κάνεις”»

Μια συζήτηση αναφορικά με τους διάφορους τύπους των μαμάδων που παρουσιάζονται φέτος σε σειρές της τηλεόρασης άνοιξε το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της κατά την διάρκεια της εκπομπής της, λίγο μετά την αναφορά στην δολοφονία στην Κυψέλη.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια θυμήθηκε τη δική της μητέρα, την Ζέτα Μισόκαλου, η οποία πήγαινε στο σχολείο εν ώρα μαθήματος για να της δώσει το φαγητό της.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την μητέρα της

«Η μάνα είναι μάνα. Ο καθένας μας έχει υποστεί έναν βαθμό ντροπής, αν μπορώ να το πω έτσι. Εμένα η δικιά μου μάνα μέχρι τη Β’ δημοτικού ερχόταν και μου έδινε το αβγό μου. Ήταν στα κάγκελα. Ήμουν πολύ αδύνατη. Ντρεπόμουν αφόρητα που σκεφτόμουν “Χριστέ μου, τι άλλο να κάνω;”. Την παρακαλούσα και της έλεγα “μην μου το κάνεις”.

Μου απαντούσε “δεν με νοιάζει κανένας, θα φας το αβγό σου γιατί το έχεις ανάγκη”. Έπρεπε να δεις τα άλλα παιδάκια πώς με κοίταζαν. Αισθανόμουν ότι ήμουν θέμα συζήτησης εγώ και το αβγό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη της για την εγκυμοσύνη της στη Μαρίνα

Με αφορμή την εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ με την κόρη της, η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης (15/2) προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της στη μικρή Μαρίνα καθώς και για τη μέρα που την είδε μπροστά της στο μαιευτήριο.

Όπως εξήγησε αυτή ήταν η μοναδική εγκυμοσύνη στην οποία δεν αισθανόταν καούρες, ενώ όταν γεννήθηκε η Μαρίνα είχε μαύρα πεταχτά μαλλιά, τα οποία στη συνέχεια άλλαξαν και έγιναν ξανθά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια άλλωστε κάνει πολύ συχνά αναφορές στην κόρη της, Μαρίνα, μιας και της έχει μεγάλη αδυναμία.

«Στο τελευταίο μου μωρό, δεν είχα καούρες, παρόλο που γεννήθηκε με τα πιο πολλά και μαύρα μαλλιά και μετά άλλαξαν χρώμα. Ήταν κατάμαυρα και όρθια…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.