Κωνσταντίνα: Η αποκάλυψη για την καριέρα της - «Είχα πρόταση να...»

Η αναφορά στη Λίτσα Γιαγκούση

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα: Η αποκάλυψη για την καριέρα της - «Είχα πρόταση να...»

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Κωνσταντίνα, το πρωί της Τρίτης 15/2, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις τρικλοποδιές στην επαγγελματική της πορεία, στις συνεργασίες που παρά λίγο να διαλυθούν για την αφίσα, αλλά και στη σκληρή αντιμετώπιση από συνεργάτες της.

Μάλιστα, ίδια θέλησε να τοποθετηθεί στην κόντρα της Λίτσας Γιαγκούση και του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, εξαιτίας της απόφασης του τραγουδιστή να κινηθεί νομικά εναντίον της πρώτης, με αφορμή ορισμένες δηλώσεις της.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας

«Όταν ήρθα από την Κύπρο σίγουρα ένιωσα ξένη. Μιλούσα την κυπριακή διάλεκτο, αντιμετώπιζα προβλήματα στο σχολείο, δεν με καταλάβαινε κανείς. Μετά την επιτυχία με το “Δηλητήριο”, είχα πρόταση να κάνω ξανά δίσκο με τον Φοίβο. Με την ομάδα μου είπαμε όχι γιατί είχαμε αποφασίσει για το επόμενο βήμα μας. Ίσως αν συνέχιζα με το Φοίβο να με πήγαινε αλλού», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα και πρόσθεσε:

«Δε μου αρέσουν τα τραγούδια με σλόγκαν, αν μου το φέρουν δε θα το πω. Μου έχουν βάλει πολλές τρικλοποδιές, όχι για να πέσω εγώ, αλλά για να πάνε αυτοί πιο πέρα. Μου είχαν κλείσει μικρόφωνα αλλά δε συνέχισα την συνεργασία. Βλέπεις μια αντιμετώπιση από τους συνεργάτες σου, παραγωγούς, διευθυντές εταιριών, και σου λένε είσαι αριθμός, κάνε νούμερα. Ήμουν σε πολλά σχήματα που πήγαν να διαλυθούν για την αφίσα».

Στην κόντρα της Λίτσας Γιαγκούση και του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, η Κωνσταντίνα τάχθηκε υπέρ της πρώτης λέγοντας: «Πιστεύω ότι έχει δίκιο η Λίτσα Γιαγκούση, αλλά αν θυμάσαι Λιτσάκι μου, περάσαμε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις».

Λίγα λόγια για την Κωνσταντίνα

  • Η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου (7 Οκτωβρίου 1963) είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια, γνωστή ως Κωνσταντίνα.
  • Γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 7 Οκτωβρίου 1963 και από μικρή ασχολήθηκε με την μουσική.
  • Τραγούδησε σε διάφορα μαγαζιά και συνεργάστηκε με σπουδαίους συνθέτες και τραγουδιστές όπως οι Μαρινέλλα, Βίκυ Μοσχολιού, Άννα Βίσση,Χαρούλα Αλεξίου, Μάριος Τόκας, Γιάννης Πάριος, Μανώλης Λιδάκης, Μαίρη Λίντα, Καίτη Γκρέυ, Πόλυ Πάνου, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Χατζής, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Στέφανος Κορκολής, Μιχάλης Βιολάρης, Στέλλα Γεωργιάδου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Σταύρος Σιδεράς, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Στέλιος Διονυσίου, Φοίβος.
  • Το 1987 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος με τίτλο Τραγούδια για την Κωνσταντίνα με την συμμετοχή των Τόκα και Πάριου.
  • Το 1983 συμμετείχε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού "Eurovision" για λογαριασμό της Κύπρου με τον Σταύρο Σιδερά στο τραγούδι "Η αγάπη ακόμα ζει".