Αγνώριστος ο «Τζόι» από τα «Φιλαράκια» 28 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Δείτε πως είναι σήμερα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αγνώριστος ο «Τζόι» από τα «Φιλαράκια» 28 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Ο Ματ ΛεΜπλανκ, ή όπως έχει γίνει ευρέως γνωστός ως Τζόι Τριμπιάνι από την συμμετοχή του στην πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών «Τα Φιλαράκια», έχει μεγαλώσει αρκετά ενώ, μάλιστα έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα social media. Στην πιο πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση τον είδαμε στο reunion της αγαπημένης σειράς, για το remake της οποίας οι πρωταγωνιστές της είχαν λάβει ένα αστρονομικό ποσό.

Μετά από αρκετό διάστημα, ο φωτογραφικός φακός πέτυχε τον αγαπημένο ηθοποιό σε πρόσφατη έξοδο του στην οποία είναι αγνώριστος. Φορώντας ένα μπλουζάκι, φόρμα, καπέλο και γυαλιά, ο Ματ ΛεΜπλανκ έχει παχύνει αρκετά, ενώ δεν θυμίζει σε τίποτα τον δημοφιλή χαρακτήρα που όλοι αγαπήσαμε.

Οι χρήστες του διαδικτύου ''οργίασαν'' με την εμφάνιση του, καθώς όπως είπαν έχει αφήσει εντελώς τον εαυτό του και δεν το περίμεναν.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Τζόι από Τα Φιλαράκια

Ο Τζόι Τριμπιάνι από τα Φιλαράκια.

Λίγα λόγια για τον Ματ ΛεΜπλάνκ

  • Ο Μάθιου Στίβεν "Ματ" ΛεΜπλάνκ (αγγλικά: Matthew Steven "Matt" LeBlanc, 25 Ιουλίου 1967) είναι Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός και παραγωγός.
  • Περισσότερο γνωστός είναι για τον ρόλο του στη δημοφιλέστατη αμερικανική τηλεοπτική σειρά Φιλαράκια, ως Joey Tribbiani, η οποία διήρκεσε από το 1994 έως και το 2004.
  • Από αυτόν τον ρόλο του έλαβε 3 υποψηφιότητες για Emmy.
  • Αργότερα συμμετείχε στη σειρά Episodes, στην οποία ερμηνεύει τον εαυτό του μυθοπλαστικά.
  • Μέσω αυτής της σειράς υπήρξε τέσσερις φορές υποψήφιος για Emmy, ενώ κέρδισε και μία Χρυσή Σφαίρα. Από το 2016 μέχρι το 2019 ήταν είναι συμπαρουσιαστής στο Top Gear.

Η Κίνα λογοκρίνει την σειρά - Έκοψαν πλάνα και λεπτά

Με ένα επεισόδιο επέστρεψαν στις 27 Μαΐου τα “Φιλαράκια”, το «The One With The Reunion, όπου οι έξι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν μετά από χρόνια ξανά.

Η επιστροφή της αγαπημένης σειράς προκάλεσε την συγκίνηση και την χαρά εκατομμύρια τηλεθεατών, μιας έχει προσφέρει όλα αυτά θα χρόνια απίστευτες στιγμές γέλιου.

Ωστόσο, η Κίνα όμως αποφάσισε να ασκήσει λογοκρισία στην σειρά και επέλεξε να προβάλλει λιγότερα λεπτά από το reunion, ενώ έκοψαν από τα πλάνα τους guest star καλλιτέχνες που συμμετείχαν, οι οποίοι έχουν ενοχλήσει το Πεκίνο με διάφορους τρόπους.

Η Lady Gaga δεν έπαιξε καθώς έχει συναντηθεί με τον Δαλάι Λάμα, τον πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ ενώ της έχει απαγορευτεί να πραγματοποιήσει συναυλίες στην Κίνα.

Ο Justin Bieber είναι επίσης αποκλεισμένος από την χώρα καθώς 2014 είχε αναρτήσει φωτογραφία του στο Ιαπωνικό μιλιταρισμού στο Τόκυο.

Για όλους αυτούς λοιπόν τους λόγους αυτούς η σειρά λογοκρίθηκε καθώς είναι πολύ δημοφιλής και αγαπημένους στους νέους της Κίνας και οι ιθύνοντες υποστήριξαν πως δεν είναι πρέπον τέτοια λάθος και προσβλητικά μηνύματα να μεταδίδονται.