Εξελίξεις με τον Μένιο Φουρθιώτη - Μεταφέρεται σε άλλες φυλακές

Όσα ακολούθησαν μετά τη νέα σύλληψή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με τον Μένιο Φουρθιώτη - Μεταφέρεται σε άλλες φυλακές

Στην εκ νέου σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη προχώρησε το πρωί η αστυνομία καθώς δεν εμφανιζόταν ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα. Έτσι, ακολούθησε η έκδοση του βουλεύματος για την προφυλάκισή του. Στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί θα βρεθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης που βρίσκεται αντιμέτωπος με σωρεία κακουργηματικών πράξεων μετά τις «σκηνοθετημένες» επιθέσεις στο σπίτι του, είχε αποφυλακιστεί μετά από 5 μήνες κράτησης τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Έλενα Ακρίτα ''δίκασε'' τον Μένιο Φουρθιώτη με μία φωτογραφία - «Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα...»

Μετά τον Σάκη Ρουβά, στο στόχαστρο της Έλενας Ακρίτα μπήκε για τα καλά και ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο λόγος φαίνεται να είναι η αγανακτισμένη κίνηση του παρουσιαστή που απειλεί να δημοσιοποιήσει ροζ βίντεο πολιτικών της κυβέρνησης παρά την θέληση τους στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε λόγο για «τελειωμένη επαγγελματική ζωή», αναφερόμενος στην συγγραφέα και ηθοποιό, κάτι που την εξόργισε. Αφού η Έλενα Ακρίτα έψαξε λοιπόν στα άδυτα των social media της, βρήκε ένα μήνυμα που της είχε στείλει ο παρουσιαστής από τότε που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του.

Στο μήνυμα αυτό, όχι μόνο στηρίζει την πορεία και την καριέρα της, αλλά της εύχεται και για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, καθώς αναφέρει πως την εκτιμάει πολύ. Η συγγραφέας δήλωσε μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το μεσημέρι της Κυριακής 13/2, ότι από όσα μπορεί να καταλάβει, ο παρουσιαστής ήταν ψεύτικος και της συμπεριφέρθηκε καλά μόνο και μόνο επειδή συμμετείχε στην εκπομπή που παρουσίαζε.

«Ροζ βίντεο είχε αναγγείλει ο Φουρθιωτης κι επειδή έγραψα ότι στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων θα με βρει απέναντι, του χαλασα τη σούπα και δεν μπόρεσε να τα δημοσιεύσει.
Για να τελειώνουμε.
Αυτά τα αστειάκια φίλε όχι σε μένα. Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα γιατί δεν μοιάζω με τα φιλαράκια σου τους ΝΔκρατες υπουργούς. Ούτε σε ξέρω, ούτε σε είδα, ούτε φιλάκια

, sms και καρδούλες, ούτε καν στον ίδιο χώρο έχουμε βρεθεί ποτέ.
Στο μεσεντζερ έλαβα πριν χρόνια αυτό το γλοιώδες μήνυμα στο οποίο δεν απαντησα καν. Όσο για τα λεφτά που κέρδισα και κερδίζω από το επάγγελμα μου και τα βιβλία μου, δουλειά δική μου - και του κράτους που μας φορολογεί - και κανενός άλλου.
Ήρεμα λοιπόν μαζί μου γιατί εγώ δεν είμαι Γεραπετριτης και Καραγκουνης και δεν αστειεύομαι. Που θα με πιάσεις στο στόμα σου εσύ ο εκβιαστής υπόδικος με τα εκατό κακουργήματα στην πλάτη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά που να το ξέρεις εσύ χωμενος στον ίδιο βούρκο με τα κολλητάρια σου.
Και μην αρχίσετε μερικοι πάλι τα ‘μα γιατί ασχολείσαι’, είναι πάγια αρχή μου παρόμοια φαινόμενα να τα πνίγω στην κούνια τους», έγραψε οργισμένη η Έλενα Ακρίτα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook.