Έγιναν δότριες μυελού των οστών - Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Μαρία Μιχαλοπούλου και της Κατερίνας Πεφτίτση

«Εύχομαι να είμαι συμβατή για να μπορέσω και να σώσω μία ζωή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγιναν δότριες μυελού των οστών - Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Μαρία Μιχαλοπούλου και της Κατερίνας Πεφτίτση

Μια εκδήλωση προσφοράς ενάντια στη λευχαιμία για τον σύλλογο «Φλόγα» πραγματοποιήσε η οργάνωση Humanity Gr με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνο.

Πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών προκειμένου να γίνουν δότες μυελού των οστών. Ανάμεσά τους και οι πρώην παίκτριες του GNTM, Μαρία Μιχαλοπούλου και Κατερίνα Πεφτίτση.

Οι ευχές Μιχαλοπούλου - Πεφτίτση που έγιναν δότριες μυελού των οστών

«Εύχομαι να είμαι συμβατή για να μπορέσω και να σώσω μία ζωή» είπε η Κατερίνα σε instastory ενώ το ίδιο ευχήθηκε και η Μαρία, που έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της Μαρία Μιχαλοπούλου και της Κατερίνας Πεφτίτση

Συγκλονίζει η "μάχη" της Κατερίνας Πεφτίτση λόγω παραπάνω κιλών

Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) η Κατερίνα Πεφτίτση, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δεχόμαστε για την εμφάνισή μας και επηρεάζουν την ψυχολογία μας.

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στο παρελθόν προσπαθούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, όταν πρώην σύντροφός της τής έκανε αρνητικά σχόλια για τα κιλά της.

=«Αυτό που οι υπόλοιποι άνθρωποι αντί να κοιτάζουν τους εαυτούς τους ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, πρέπει να σταματήσει. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν πριν αποδεχτώ τον εαυτό μου και τα παραπάνω κιλά. Σε μια σχέση που είχα ένας σύντροφος είχε κάνει κάποιο σχόλιο και είχα βάλει στόχο να χάσω αυτά τα κιλά. Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να κάνω επέμβαση. Προκαλούσα κακό στον εαυτό μου. Έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω. Ακόμα και η μητέρα μου, όταν έβλεπε ότι έβαζα παραπάνω κιλά το σχολίαζε.

Όταν μεγαλώνουμε με την ωραιοποίηση των πάντων, όταν υπάρχει η τάδε κούκλα με τις τέλειες διαστάσεις, συμβαίνουν αυτά. Τα πρότυπα πρέπει να αλλάξουν σιγά σιγά, και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την οικογένεια.

Έχω πάει σε ψυχολόγο και έχω βοηθηθεί. Όταν έχεις υποστεί bullying και σε έχει επηρεάσει, πρέπει να μιλήσεις. Είχα φτάσει στο σημείο να αγανακτώ με το να περιορίζω τον εαυτό μου, να μη φοράω ένα σορτσάκι, γιατί ένιωθα άσχημα», κατέληξε η Κατερίνα Πεφτίτση, της οποίας ο πατέρας νοσηλεύοντας σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.