Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Ελένη Δήμου: "Βασική προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του Just the 2 of us ήταν..."

Σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης

Ελένη Δήμου:
News 16.02.2022 08:47
Από Πέννυ Μαστοράκου

Μια ενδιαφέρουσα και εφ' όλης της ύλης, συνέντευξη έδωσε η καταξιωμένη τραγουδίστρια, Ελένη Δήμου, το βράδυ της Τρίτης 15/2 στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» κάνοντας μάλιστα και κάποιες αποκαλύψεις. Φέτος την απολαύσαμε και μέσα από τη συμμετοχή της στο Just The 2 of US καθώς μας χάρισε σπουδαίες ερμηνείες, αν και στο τέλος της άφησε κάποια πικρία.

Η σπουδαία κ. Δήμου μίλησε για τις αναρίθμητες συνεργασίες της με καλλιτέχνες, εκείνες με μεγάλους συνθέτες και ερμηνευτές, αλλά και για τις μεγάλες φιλίες που δημιούργησε και κράτησε από τον χώρο.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε μιλώντας για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και πώς πέρασε τη νόσο και συνέχισε λέγοντας για τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us.

Η απόφαση της Ελένης Δήμου να συμμετάσχει στο Just the 2 of Us

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς πήρε την απόφαση να πάει στο reality μουσικής και πώς το πήρε η οικογένειά της.

«Η οικογένεια μου το πήρε περίεργα. Ο σύζυγός μου με ρώτησε αν το σκέφτομαι και ήθελα και δεν ήθελα.Βασική μου προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του J2Us ήταν να έχω να παιδί που έστω να τραγουδάει να μην “α α α”.Μου έφεραν τρία παιδιά να ακούσω και έτσι διάλεξα τον Μαρίνο Κόνσολο», είπε η τραγουδίστρια.


"Είπα το πρώτο ραπ τραγούδι στην Ελλάδα" - Η αποκάλυψη

Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο από τα δεκάδες τραγούδια που έχει πει κατά καιρούς την εκφράζει περισσότερο, μίλησε για την αγάπη της στην αφρικανική μουσική και αποκάλυψε πως το 1989 τραγούδησε το πρώτο ραπ κομμάτι στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ατάκα του συζύγου της Ελένης Δήμου για το φιλί που αντάλλαξε στο J2US με τον Μαρίνο Κόνσολο

J2US: Αρνήθηκε να απαντήσει για την συνεργασία της με την Δεβετζή

Share