Εξαφανισμένη σήμερα η Άννα Μαρία Ηλιάδου - Πού βρίσκεται και τι κάνει

Χάθηκε τελείως από τα τηλεοπτικά δρώμενα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξαφανισμένη σήμερα η Άννα Μαρία Ηλιάδου - Πού βρίσκεται και τι κάνει

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τη μέρα που η Άννα Μαρία Ηλιάδου αναδείχθηκε νικήτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM. Αυτός ήταν ίσως ο πιο αμφιλεγόμενος τελικός του ριάλιτι μοντέλων καθώς το έπαθλο "έσπασε" στα δύο και η Άννα Μαρία μοιράστηκε τη νίκη της, με την Survivor, πλέον, Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Άννα Μαρία βρισκόταν για αρκετό καιρό στην επικαιρότητα μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μοντέλων ενώ από την πρώτη μέρα ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του μόντελινγκ. Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κάνει μερικές μεγάλες συνεργασίες και να ξεχωρίσει με τον δικό της τρόπο.

Την περασμένη σεζόν, το νεαρό μοντέλο βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά όμως όχι για την ιδιότητα ως μοντέλο. Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του Mad Clip με τη σύντροφό του, Αρετή, ακούστηκε έντονα ότι ο τράπερ είχε συνάψει σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, ενώ την ίδια στιγμή είχαν κυκλοφορήσει και μερικά στιγμιότυπα που τους έδειχναν να έχουν τρυφερές στιγμές.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του τράπερ τον Σεπτέμβριο του 2021, η Άννα Μαρία Ηλιάδου τον είχε αποχαιρετήσει με μία σπαρακτική ανάρτηση (δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμά της).

Πού βρίσκεται σήμερα η Άννα Μαρία Ηλιάδου

Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν να βρίσκεται ασταμάτητα στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη συμμετοχή της στο Survivor καθώς και με την εκπομπή που ανέλαβε, για ελάχιστο χρονικό διάστημα, στο Open, ωστόσο η Άννα Μαρία έχει αποφασίσει να απέχει.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τη δουλειά της και έχει αποφασίσει να αφήσει τη φρενίτιδα της showbiz πίσω της. Όσο δε, περνάει ο καιρός, το μικρό κορίτσι που γνωρίσαμε στο GNTM έχει εξελιχθεί σε μία πανέμορφη γυναίκα η οποία έχει μπροστά της μία λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας.