Ζαφείρης Μελάς: «Θαμώνας με χαστούκισε γιατί...» - Η εξομολόγηση του τραγουδιστή

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ζαφείρης Μελάς: «Θαμώνας με χαστούκισε γιατί...» - Η εξομολόγηση του τραγουδιστή

Μετά την Μπέτυ Μαγγίρα, ο Ζαφείρης Μελάς βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 15/2 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην φιλία του με τον Πασχάλη Τερζή, την κακή όπως είπε συμπερφορά του απέναντι στη Ρίτα Σακελλαρίου αλλά και στον Πάνο Γαβαλά.

Ο Ζαφείρης Μελάς θυμήθηκε ευτράπελα από διάφορες εμφανίσεις του, ενώ μάλιστα μίλησε και για τον καλλιτέχνη που τον ενθουσιάζει από τη νέα γενιά. Ο ίδιος, τέλος, μίλησε και για τη σχέση του με την οικογένειά του.

Η συνέντευξη του Ζαφείρη Μελά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ο Πασχάλης είναι φανταστικός σαν άνθρωπος και οικογενειάρχης.Είναι φίλος μου τον αγαπώ κάναμε πολλές σεζόν μαζί, κλάψαμε μαζί στο καμαρίνι, δυστυχώς λυπάμαι γιατί χαθήκαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς και πρόσθεσε:

«Κάποια φορά είχα ένα θέμα με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Μου λέει ο επιχειρηματίας να πάρουμε τη Ρίτα και του λέω “να πάρουμε μία νέα” και πήγε και της το είπε. Σε είπε γριά ο Ζαφείρης ήρθε στο καμαρίνι και μετά κατάλαβα ότι έκανα λάθος, ένα τεράστιο λάθος. Με τον τρόπο της μου τα είπε καλά. Της είπα “συγγνώμη”‘ δεν το είπα με την έννοια που νομίζεις. Την άλλη μέρα ήρθε και μου ζήτησε “συγγνώμη” για την επίθεση που μου έκανε. Δεν το είπα για να την προσβάλλω».

Για τον Πάνο Γαβαλά δήλωσε: «Όταν πέρναγε μπροστά μου σηκωνόμουν όρθιος από σεβασμό, τα σημερινά παιδάκια δεν σέβονται το ίδιο».

«Μου είπε να πω ένα τραγούδι του είπα ότι δεν το ξέρω και με χαστούκισε. Βγήκα έξω τον περίμενα, είπα θα γίνει ζημιά. ήρθε ένας φουσκωτός, με βρήκε σε ένα σίδερο σε θάμνο και μου είπε να μην ασχοληθώ. Με έσωσε», είπε για το πιο περίεργο περιστατικό που του έχει συμβεί ποτέ.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου. Είμαι από τους τυχερούς παντρεμένους, με στήριξε η γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Δεν είχα πίεση από εκείνη. Υπήρχαν βραδιές που γυρνούσα από τη δουλειά και έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Με καταλάβαινε και μου έδινε κουράγιο», κατέληξε αναφερόμενος στην οικογένειά του.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για τη Ναταλία Γερμανού

Μία παρεξήγηση φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Ζαφείρη Μελά καθώς ο τραγουδιστής ζήτησε από την παρουσιάστρια να του πει συγγνώμη για κάποιες βαριές δηλώσεις που έκανε για εκείνον και την κόρη του.

Συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης Μελάς μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και αναφερόμενος στο θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου απάντησε πως μερικές φορές κάποιες κουνιούνται.

Ζαφείρης Μελάς Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού έγινε έξαλλη με τα λόγια αυτά και αναρωτήθηκε τι θα έκανε ο τραγουδιστής αν η κόρη του δεχόταν παρενόχληση. Τα λόγια αυτά της παρουσιάστρια φαίνεται πως ενόχλησαν πολύ τον Ζαφείρη Μελά, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε στο Έλα Χαμογέλα ζήτησε από τη Ναταλία Γερμανού να του απολογηθεί.

«Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου.

Σας πληροφορώ, κυρία Γερμανού, πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε. Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Μαγκάκι. Ας ζητήσει ένα συγγνώμη η κυρία Γερμανού, γιατί δεν είναι κακό να ζητάς συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.