Συγκλονίζει η Νατάσσα Μποφίλιου - "Έχω δεχτεί σωματική κακοποίηση"

Όσα αποκάλυψε για το περιστατικό βίας στη δουλειά της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Νατάσσα Μποφίλιου -

Άκρως αποκαλυπτική και ειλικρινής, ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου,σε συνέντευξη της στον Ελληνικό FM.Η δημοφιλής και ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τη δουλεία της, για τον σύζυγό της, αλλά αναφέρθηκε και σε μια άσχημη εμπειρία της καθώς στο παρελθόν έχει βιώσει και εκείνη σωματική κακοποίηση.

Παρότι κάνει σπάνια εξομολογήσεις της για τον σύζυγό της, είπε χαρακτηριστικά πως «όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου. Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ, επίσης δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό.

Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω».

Το περιστατικό βίας που είχε η Νατάσσα Μποφίλιου στο παρελθόν

Σχετικά με το #metoo,(ξεκίνησε η πρώτη δίκη που αφορά το #metoo) η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε ότι «μου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση… Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά το “γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις”. Όχι δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται».

Η ανάρτηση της Νατάσας Μποφίλιου για το MeToo

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά από την είδηση πως άλλη μια γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην μέση του δρόμου μετά από την αποτρόπαια δολοφονία του πρώην συντρόφου της.

Από την άλλη τρομερός σάλος δημιουργήθηκε μετά από τις δηλώσεις του θείου από την μεριά του δράστη, καθώς προσπάθησε να "ρίξει" το φταίξιμο στις δολοφονημένες γυναίκες λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε άγγελοι. Απ΄έξω είστε κούκλες και από μέσα… μια άλλη λέξη».

Αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πήραν θέση μέσα από τα social media τους προκειμένου να σχολιάσουν αυτές τις δηλώσεις. Ανάμεσά του ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Τσακίστε τους -θείους- σε κάθε γειτονιά. Καμία μόνη».

Μποφίλιου - Ανάρτηση