Παύλος Ευαγγελόπουλος: ''Καρφώνει'' τους ηθοποιούς παίκτες ριάλιτι - «Είναι ένα πράγμα που πρέπει να...»

Θα τον ξαναδούμε στην τηλεόραση;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Παύλος Ευαγγελόπουλος: ''Καρφώνει'' τους ηθοποιούς παίκτες ριάλιτι - «Είναι ένα πράγμα που πρέπει να...»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, μετά την πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, μίλησε στην κάμερα του Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 16/2, με αφορμή την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει στο θέατρο από 28 Φεβρουαρίου, με τίτλο The Lions.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του ζωή αλλά και στους παίκτες ριάλιτι που βγαίνοντας από αυτά τα πρότζεκτ αναλαμβάνουν ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση. Όπως είπε θα έπρεπε κανονικά να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το επάγγελμα της υποκριτικής.

Οι δηλώσεις του Πάυλου Ευαγγελόπουλου

«Μετά από 5 χρόνια στην τηλεόραση, κάνω ένα διάλειμμα. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, για να τα κάνω με κέφι. Αν μια εποχή έχεις πάρα πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, αναγκαστικά θα κάνεις πράγματα που δεν θα έκανες», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και πρόσθεσε:

«Είμαι ορκισμένος εργένης, μαγειρεύω τα βασικά στο σπίτι, συνήθως τρώω έξω ή παραγγέλνω. Είμαι “σπόνσορας” σε πολλά μαγαζιά. Οι δουλειές του σπιτιού είναι το τίμημα της ελευθερίας».

«Έχω ερωτευτεί παράφορα πάνω από 1 φορά. Τα δίνω όλα, δεν έχω καμία λογική. Το στεφάνι και η βέρα δεν έχουν να κάνουν με τον έρωτα», δήλωσε επίσης ο ηθοποιός, ενώ για τους παίκτες ριάλιτι που γίνονται ηθοποιοί δήλωσε:

«Το να τους αναγνωρίζει ο κόσμος το κατακρίνω. Είναι ένα πράγμα που πρέπει να σταματήσει. Υπάρχει η εντύπωση ότι η δουλειά μας είναι εύκολη και ότι όποιος δεν έχει να κάνει τίποτα στη ζωή του, μπορεί να το κάνει. Φέρουμε ευθύνη εμείς που επιλέγουμε τέτοια άτομα. Με βρίσκει αντίθετο και το κατακρίνω. Μπορεί και να αποχωρούσα από μια δουλειά, το θεωρώ απαράδεκτο. Πρέπει να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλαμτος για να μην μπαίνει κάποιος, να παίζει δυο σκηνές και μετά να λέει ότι είναι ηθοποιός».

Λίγα λόγια για την ζωή του Παύλου Ευαγγελόπουλου

Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Στην ελληνική τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο του το 1983 στα "Καθημερινά" και αμέσως μετά στα "Λιονταράκια του κυρ Ηλία" του Γιάννη Δαλιανίδη το 1985.

Το 1990 συνεργάστηκε και πάλι με τον Δαλιανίδη στο "Το Ρετιρέ" του Mega, που είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και μπήκε στο "πάνθεον" των επαναλήψεων του ίδιου καναλιού.

Επίσης, μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε για τον ίδιο η συμμετοχή του στο σίριαλ του Mega "Οι Μικρομεσαίοι" το 1992, καθώς και η εμφάνισή του ήταν στην αισθηματική σειρά "Όσο υπάρχει αγάπη" του ΑΝΤ1 το 2001. Από το 2016, παίζει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA "Έλα στη θέση μου", ερμηνεύοντας το ρόλο του Λεωνίδα Καλατζή.

Αποτέλεσε έναν από τους πιο γνωστούς και γοητευτικούς ηθοποιούς της δεκαετίας του 1980, παίζοντας σε πολλές ταινίες και βιντεοταινίες της εποχής.