Ξεκατινιάστηκαν Πώρος και Ψυχίδου στο Facebook: "Είσαι αμελητέα ποσότητα" - Τα σχόλια που έσβησαν μετά από λίγα λεπτά

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκατινιάστηκαν Πώρος και Ψυχίδου στο Facebook:

Ένας καυγάς άνευ προηγουμένου έλαβε χώρα στο Facebook ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, Σπύρο Πώρο και Φωτεινή Ψυχίδου. Οι δυο τους έδωσαν τέλος στη σχέση τους πριν από λίγο καιρό και όπως φαίνεται οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι και τόσο καλές.

Αφορμή για τον καυγά τους στάθηκε η υπόθεση των Πυξ Λαξ. Ο γνωστός φωτογράφος με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τοποθετήθηκε επί του θέματος, κατά του συγκροτήματος.

Η Φωτεινή Ψυχίδου από τη μεριά της, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα, έσπευσε να υποστηρίξει τους Πυξ Λαξ τονίζοντας πως δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος. Το μόνο που γνώριζαν ήταν πως είχε έντονη ερωτική ζωή και πως συχνά βρισκόταν με νέα σύντροφο.

Ο καυγάς του Σπύρου Πώρου και της Φωτεινής Ψυχίδου στο Facebook

Καυγάς Ψυχίδου Πώρος

Ψυχίδου Πώρος πρώην

Πώρος κατά Πυξ Λαξ

Φωτεινή Ψυχίδου Πυξ Λαξ

Το ξέσπασμα του Στόκα με την υπόθεση του ντράμερ

Στο σάλο που δημιουργήθηκε για την υπόθεση του ντράμερ των Πυξ λαξ που καταδικάστηκε σε 12 χρόνια πρωτόδικα για παιδοφιλία θέλησε να τοποθετηθεί ο Μπάμπης Στόκας, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Ακούσαμε και διαβάσαμε αρκετά στην προσπάθεια που έκανε ο καθένας ή η καθεμία να γλύψει λίγο από το κοκαλάκι της δημοσιότητας χρησιμοποιώντας το όνομα της μπάντας, θα πούμε δυο τελευταία λόγια και θα τελειώσουμε μ’ όλη αυτή την παράνοια .

Από τη στιγμή που πριν λίγες μέρες μάθαμε γι αυτή την θλιβερή ιστορία έχουμε συγκλονιστεί ως άνθρωποι και ως γονείς στον υπερθετικό βαθμό. Όπως και κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι ανάλογο και πάντοτε τασσόμασταν με τα θύματα κι όχι με τους θύτες. Από ‘κει και πέρα δεν θα απολογηθούμε στον κάθε άρρωστο του πληκτρολογίου για τις τυχόν πράξεις όλων των πρώην συνεργατών, των κηπουρών ή των υδραυλικών που κατά καιρούς έχουν περάσει δίπλα μας… Εμείς κάναμε μουσική παρθένα και αγνά. Ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε μουσική.

Η μπάντα αυτή ξεκίνησε από υπόγεια και μικρά μουσικά καφέ χτίζοντας μια σχέση σεβασμού με τον κόσμο μέχρι να φτάσει να παίξει στο Ολυμπιακό στάδιο. Δεν έγινε φορετή από κανένα ευγενικό χορηγό… Και δεν θα ανεχτεί από δω και μπρος να γίνεται σύνδεση του ονόματος της με τέτοιες ειδεχθείς κι αποκρουστικές πράξεις για να υπάρχουν νούμερα και λάϊκ ή για να συγκαλυφθούν αλλά θέματα από το φως της δημοσιότητας.

Από χρέος προς τον εαυτό μας την ιστορία μας, τους νυν συνεργάτες μας, τον αληθινό ντράμερ μας εδώ και χρόνια που είναι ένας εξαιρετικός μουσικός και άνθρωπος, όποιος ξανασυνδέσει ή υπονοήσει σύνδεση του ονόματος του συγκροτήματος με οποιαδήποτε τέτοια ειδεχθή πράξη που καμία σχέση δεν είχαμε ούτε θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να γνωρίζουμε θα μας βρει απέναντι με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Ήδη έχει δρομολογηθεί η νομική μας προστασία .Γιατί εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα τραγούδια στη μουσική στους ερωτευμένους ανθρώπους στα συναισθήματα στην ανθρωπιά.

Κι ένα τραγούδι για μια διάφανη αγάπη…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Στόκας.

Ακούσαμε και διαβάσαμε αρκετά στην προσπάθεια που έκανε ο καθένας η η καθεμία να γλύψει λίγο από το κοκαλάκι της...

Posted by Babis Stokas - Μπάμπης Στόκας on Monday, February 14, 2022