«Είναι υποθέσεις που είναι....» - Οι δηλώσεις του Πάνου Καλλίτση για την αντιδικία με την Έλενα Χριστοπούλου

Τα σχόλια μετά την απόρριψη της αγωγής των μαρτύρων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι υποθέσεις που είναι....» - Οι δηλώσεις του Πάνου Καλλίτση για την αντιδικία με την Έλενα Χριστοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/2 ο Πάνος Καλλίτσης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόρριψη της αγωγής των μαρτύρων και την αντιδικία με την Έλενα Χριστοπούλου.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλλίτση για την Έλενα Χριστοπούλου

«Όλα αυτά έχουν δοθεί, έχει κλείσει για μένα όλη αυτή η υπόθεση. Έχουν δοθεί όλα στους δικηγόρους και τα κάνουν όλα όπως πρέπει. Είναι υποθέσεις που είναι εν εξελίξει και περιμένω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης» ανέφερε ο γνωστός κομμωτής.

Η δικηγόρος της Έλενας Χριστοπούλου "αδειάζει" τον Καλλίτση

Τις τελευταίες ημέρες γνωστοποιήθηκε η αγωγή που είχε κάνει η Έλενα Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Πάνου Καλλίτση. Στον αέρα του Πρωινού την Τρίτη 15/2 εμφανίστηκε η δικηγόρος της booker, ξεκαθαρίζοντας την υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, η Ελένα Χριστοπούλου εκτός της καριέρας της, που διαχειρίζεται, έχει να ρυθμίσει και άλλα σοβαρά θέματα τα τελευταία χρόνια, που της συνέβησαν. Η ληστεία έξω από το σπίτι που έμενε, η οποία πήρε την νομική οδό (δείτε πως νιώθει σήμερα αναφορικά με το περισταικό), είναι θέμα που αποκαστάθηκε, ωστόσο οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό δεν είναι και οι καλύτερες. Σήμερα λοιπόν, έχει ξετυλιχθεί ένα κουβάρι, με την αλήθεια να μπερδεύεται, καθώς οι 2 πλευρές εκτός απο τεταμένες, φαίνεται να είναι ανακριβείς.

Η δικηγόρος της Έλενας Χριστοπούλου, κ. Χριστίνα Αγορογιάννη μίλησε στο Πρωινό. «Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ρεπορτάζ σε άλλο κανάλι, στο οποίο προέβη σε δηλώσεις ο δικηγόρος του κ. Καλλίτση, δηλώνοντας ότι απορρίφθηκε αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση με την οποία αγωγή υποτίθεται ότι ζητούσε το ποσό των 200.000 ευρώ. Θέλω να αποκαταστήσω την αλήθεια και να πω ότι ουδέποτε έχει ασκηθεί αγωγή από την πλευρά της. Άρα πώς να απορριφθεί; Έχει ασκήσει 2 αγωγές μέχρι σήμερα, η μία είναι η αγωγή διαζυγίου στην οποία δικαιώθηκε καθώς απορρίφθηκε η αντίθετη αγωγή του κ. Καλλίτση. Έχει επίσης ασκήσει μία αγωγή για οικονομική διαφορά με τον πρώην σύζυγό της, όπου δικαιώθηκε επίσης. Ο κ. Καλλίτσης άσκησε έφεση» είπε.