"Πυρ και μανία" η Βάσια Τριφύλλη: "Θα τον έσπαγα στο ξύλο"

Όσα ανέφερε στο "Πάμε Δανάη"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός μετά την απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση "λεβέντικα" όπως χαρακτηρίζει η ίδια, σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όταν όμως το κάνει, είναι πιο απ0οκαλυπτική από ποτέ, και τα λέει "έξω από τα δόντια".

Η εκρηκτική ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, το metoo, την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο αλλά και την απιστία στη ζωή της. Αναφέρει χαρακτηριστικά, πως αν και υπήρξαν προτάσεις για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες, δεν το σκέφτηκε ποτέ ενώ συμπληρώνει ότι σε περίπτωση που θα ερχόταν αντιμέτωπη με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, θα τον "έσπαγε" στο ξύλο όποιος κι αν ήταν.

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Βάσια Τριφύλλη

"Μάλλον έχουμε να ακούσουμε πολλές καταγγελίες και από παλιά που τα έκρυβαν. Είμαι 77 ετών και φροντίζω τον εαυτό μου, αγνοώντας τον. Ο Θεός θέλησε να έχω αυτή τη φόρμα. Ο έρωτας είναι το μεγαλύτερο και βασικότερο συναίσθημα σε αυτή τη ζωή", είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Η ηθοποιός είπε στη συνέχεια: "Όλη μου τη ζωή με απατάνε. Ακόμα και τώρα που δεν έχω κανέναν. Βεβαίως κι έχω απατήσει κι εγώ. Όποτε έχω απατήσει άντρα ήταν γιατί με απάτησε. Μου έχει στοιχίσει η ειλικρίνειά μου, ακόμα και τώρα μου στοιχίζει. Ποτέ δεν ήμουν ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Δεν με ενδιέφερε να δημιουργήσω πρόβλημα στην κοπέλα που ήταν απέναντί μου."

«Αν τον έβλεπα τον Φιλιππίδη θα του έλεγα ότι τον...»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη το πρωί της Πέμπτης (30/9). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη όσο και σε αυτή του Πέτρου Φιλιππίδη.Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τα συναισθήματά της δεν άλλαξαν ως προς εκείνον και πως αν τυχόν τον έβλεπε θα του έλεγε πως τον αγαπά.

«Οι φίλοι που αγαπώ δεν γκρεμίζονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Αν τον έβλεπα θα του έλεγα ότι τον αγαπάω. Δεν του είπε η γυναίκα του τίποτα, θα του πω εγώ;» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας όμως είναι δίκαιη η παραμονή του στη φυλακή.