«Έχει να επικοινωνήσει με το παιδί...» - Ξέσπασε μέσω του δικηγόρου της η πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη

«Δεν έχει βγει ποτέ αθωωτική απόφαση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχει να επικοινωνήσει με το παιδί...» - Ξέσπασε μέσω του δικηγόρου της η πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη, με μία δήλωση που έκανε η ίδια στο Πρωινό και με μία δήλωση του δικηγόρου της στο Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης (16/2).

Οι δηλώσεις της Αμαλίας Τουράνη για τον Ηλία Καμπακάκη

«Εγώ περιμένω από εδώ και πέρα να ανακαλέσουν όλους αυτούς τους ανυπόστατους ισχυρισμούς δημοσίως διαφορετικά, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου», ανέφερε αρχικά σε δήλωσή της στο Πρωινό, σχολιάζοντας αρνητικά την τοποθέτηση του δικηγόρου του τραγουδιστή.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της, μιλώντας στο Super Κατερίνα, σχολίασε:

«Δεν έχει βγει ποτέ αθωωτική απόφαση. Έχει γίνει μήνυση, έχει πάει στον ιατροδικαστή. Υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση και τελικά η ίδια ανακάλεσε τη μήνυση χάριν του παιδιού για να είναι κοντά στον πατέρα του. Έχει να επικοινωνήσει με το παιδί του στις κρίσιμες αυτές στιγμές για την υγεία του, πάνω από δυο χρόνια και γι΄αυτό βγήκε τώρα… Ποτέ μα ποτέ ο κύριος Καμπακάκης δε ζήτησε την επικοινωνία με την κόρη του ούτε την επιμέλεια. Υπάρχει μια αγωγή που έκανε η μητέρα για να έχει την αποκλειστική επιμέλεια και μια για τη διατροφή. Από εκεί και πέρα, οτιδήποτε ψευδές λέγεται θα καταμηνύεται άμεσα».

Γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα για το θέμα η Αμαλία Τουράνη

Με μία νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να μιλήσει ανοιχτά για όσα έζησε στο πλευρό του.

Πριν από μερικές μέρες, η Αμαλία Τουράνη αποκάλυψε πως ο γνωστός τραγουδιστής την χτύπησε ενώ ήταν έγκυος.

«Γιατί τώρα; Γιατί δίνω τον αγώνα μου καθημερινά δίπλα σε αυτό το παιδί και εσύ βάζεις μόνο εμπόδια. Γιατί ένα παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς και όχι μέσω δικηγόρου. Γιατί είδαμε το θαύμα στο σπίτι μας και εσύ την εγκατέλειψες πάνω στην αρρώστια της, ενώ σε είχε ανάγκη. Γιατί την ανάγκασες να γκρεμίσει το πρότυπο του πατέρα που είχε φτιάξει και να μπορέσει να ζήσει χωρίς αυτό.

Γιατί γεμίζεις τα μαγαζιά με κόσμο που υποστήριξε το παιδί μας και πρέπει να μάθει την αλήθεια. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα γιατί τώρα ένιωσα έτοιμη. Γιατί ενώ σε χρειαζόταν δύο χρόνια, δεν μπόρεσε να σε βρει πουθενά και κανέναν σας.

Γιατί ενώ ήσουν βράχος το 2017, εσύ το 2020 αποδείχθηκες λάσπη, απουσιάζοντας μέχρι και σήμερα από τη ζωή της. Γιατί αυτή η φωτογραφία ανέβηκε για να μην ξεχάσουμε τις δυσκολίες και εσύ μας ανάγκασες να δυστυχήσουμε κι άλλο μετά απ’ αυτές», έγραψε χαρακτηριστικά η Αμαλία Τουράνη.