Ηλίας Καμπακάκης: Η απάντηση στην πρώην σύζυγό του - «Εν σχέσει με τους αναληθέστατους ισχυρισμούς...»

«Καμία δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των γονέων δεν πρόκειται να βοηθήσει το ανήλικο τέκνο τους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλίας Καμπακάκης: Η απάντηση στην πρώην σύζυγό του - «Εν σχέσει με τους αναληθέστατους ισχυρισμούς...»

Με μία ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου του, ο Ηλίας Καμπακάκης θέλησε να απαντήσει στους ισχυρισμούς της πρώην σύζύγου του για την κακοποίησή της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν ήδη κριθεί από τη δικαιοσύνη και πως αναμένεται να βγει και αθωωτική απόφαση για τον ίδιο.

Η απάντηση του Ηλία Καμπακάκη στην πρώην σύζυγό του

«Εν σχέσει με τους αναληθέστατους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας περί δήθεν κακοποίησής της, σας δηλώνω για ακόμη μια φορά ότι αυτοί έχουν ήδη κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη και υφίσταται αθωωτική απόφαση του εντολέα μου. Καμία δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των γονέων δεν πρόκειται να βοηθήσει το ανήλικο τέκνο τους. Κύριο μέλημα του Ηλία Καμπακάκη ήταν, είναι και θα είναι να δει την κόρη του, όπως άλλωστε έχει πολλές φορές ζητήσει από τη μητέρα της», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η νέα ανάρτηση της Αμαλίας Τουράνη για τον Ηλία Καμπακάκη

«Γιατί τώρα; Γιατί δίνω τον αγώνα μου καθημερινά δίπλα σε αυτό το παιδί και εσύ βάζεις μόνο εμπόδια. Γιατί ένα παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς και όχι μέσω δικηγόρου. Γιατί είδαμε το θαύμα στο σπίτι μας και εσύ την εγκατέλειψες πάνω στην αρρώστια της, ενώ σε είχε ανάγκη. Γιατί την ανάγκασες να γκρεμίσει το πρότυπο του πατέρα που είχε φτιάξει και να μπορέσει να ζήσει χωρίς αυτό.

Γιατί γεμίζεις τα μαγαζιά με κόσμο που υποστήριξε το παιδί μας και πρέπει να μάθει την αλήθεια. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα γιατί τώρα ένιωσα έτοιμη. Γιατί ενώ σε χρειαζόταν δύο χρόνια, δεν μπόρεσε να σε βρει πουθενά και κανέναν σας.

Γιατί ενώ ήσουν βράχος το 2017, εσύ το 2020 αποδείχθηκες λάσπη, απουσιάζοντας μέχρι και σήμερα από τη ζωή της. Γιατί αυτή η φωτογραφία ανέβηκε για να μην ξεχάσουμε τις δυσκολίες και εσύ μας ανάγκασες να δυστυχήσουμε κι άλλο μετά απ’ αυτές», έγραψε χαρακτηριστικά η Αμαλία Τουράνη.