Λίτσα Γιαγκούση: ''Λύγισε'' για την διπλή απώλεια που έζησε - «Μας αποτελείωσε...»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Λίτσα Γιαγκούση: ''Λύγισε'' για την διπλή απώλεια που έζησε - «Μας αποτελείωσε...»

Η Λίτσα Γιαγκούση, μετά την σφοδρή κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/2, στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά και στη συγκλονιστική απώλεια δύο πολύ αγαπημένων της προσώπων που την συνέτριψε. Η ίδια, σε αυτή της την αναφορά ''έσπασε'' και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση

«Μέσα στο 2021 έχασα και τα δυο μου αδέλφια, δυστυχώς. Ο πρώτος μου αδελφός ήταν αναμενόμενο να φύγει, ήταν άρρωστος και κάπου το περιμέναμε», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Γιαγκούση και πρόσθεσε:

«Ο δεύτερος αδελφός μου έφυγε ξαφνικά μέσα σε οχτώ μήνες. Και αυτό ήταν που μας αποτελείωσε».

Οι δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση για τον Χρήστο Δάντη

Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν». Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για το διαζύγιό της με τον Χρήστο Δάντη αλλά και πω το βίωσε όλο αυτό μόνη της.

Μάλιστα, από την άλλη έξαλλος φαίνεται να είναι ο Μάκης Χρηστοδουλόπουλος μετά από τις δηλώσεις της καθώς ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Είστε από τους τυχερούς που έχουν ζήσει καρμικό έρωτα;

Ναι, είμαι. Έχουμε ζήσει όλη μας τη ζωή μαζί, ουσιαστικά, με τον Μανώλη. Ήμασταν μαζί πριν γίνω τραγουδίστρια, να φανταστείς. Κάποια στιγμή χωρίσαμε και μετά από χρόνια ξανά βρεθήκαμε. Δεν είχε κάνει τον κύκλο της αυτή η σχέση και έπρεπε να τον κάνει. Τώρα είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι.

Έχετε ζήσει όμως κι ένα δύσκολο διαζύγιο με τον Χρήστο Δάντη, με τον οποίο σήμερα έχετε μια όμορφη, ανθρώπινη σχέση…

Νομίζω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. Θα ήταν άσχημο και δεν θα μπορούσα να το κατανοήσω, αν ήταν αλλιώς. Δυο άνθρωποι που κάποτε αγαπήθηκαν, δεν γίνεται ξαφνικά να είναι άγνωστοι. Δεν ακυρώνω αυτά που έζησα με τον Χρήστο.

Υπήρξε, βέβαια, ένα διάστημα που δεν μιλούσαμε, αλλά μόλις καταλάγιασε όλο αυτό κι από τις δύο πλευρές, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το διαζύγιο ναι, ήταν δύσκολο και ήρθε μετά από μόλις επτά μήνες γάμου. Πέρασα ζόρικα, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας, μέχρι σήμερα, ποια ήταν;

Όταν χάνεις δικούς σου ανθρώπους, είναι πολύ δύσκολο. Τον τελευταίο χρόνο, πέρασα πολύ άσχημα πάνω σε αυτό το θέμα. Έχασα και τα δύο μου αδέρφια. Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστώ.