''Αφινίασε'' η Δήμητρα Παπαδήμα στο Πρωινό: «Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
''Αφινίασε'' η Δήμητρα Παπαδήμα στο Πρωινό: «Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό, βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα, το πρωί της Τετάρτης 16/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η ηθοποιός στην κουβέντα που είχε με τους παρουσιαστές της εκπομπής συζήτησε μεταξύ άλλων και τον κορωνοϊό και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον οποίο θεωρεί ένα στήσιμο για οικονομικά συμφέροντα.

Η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία έφερε σε μια δύσκολη θέση τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, με την ερώτηση που τους έκανε για την προσωπική τους ζωή, φάνηκε να εκνευρίζεται αρκετά με την πανδημία και δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή της για το πως χρησιμοποιείται κατά των ηλικιωμένων.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδήμα

«Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσεις τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια.

Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου.

Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Καλά εγώ, έχω επαφή μόνο με τη χλωρίνη…», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα και πρόσθεσε: «Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή. Ας πάρουν το κατοστάρικο».

Δείτε τις δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδήμα μετά το 6:00:

Η ένταση ανάμεσα στην ηθοποιό και την Ιωάννα Μαλέσκου στο Love it

Στην εκπομπή Love it μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία μάλιστα αρπάχτηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς αρνήθηκε να μιλήσει για ακόμα μία φορά για τις παρενοχλήσεις που έχει βιώσει στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε συμφωνήσει να μιλήσει για τη νέα της παράσταση, ωστόσο η παρουσιάστρια πήγε την κουβέντα στο κίνημα Me Too. Η Δήμητρα Παπαδήμα, που βγήκε από τις πρώτες μέρες και μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν, εκνευρίστηκε και δεν το έκρυψε παρόλο που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση.

  • Δ.Π.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε στο σπίτι μου σήμερα πρωί πρωί για να σας μιλήσω για την παράσταση μου “Μαρίκα Κοτοπούλη, το αγρίμι”…
  • Ι.Μ.: Θα τα πούμε βέβαια.
  • Δ.Π.: Όχι, αυτό θα πούμε τώρα. Γι’ αυτό ήρθαμε να πούμε. Αυτά που μου ζητάτε τα έχω πει επανειλημμένως, δεν βρίσκω πια το λόγο για να το πω, δεν σηκώθηκα για να…
  • Ι.Μ.: Συγγνώμη που σε ξυπνήσαμε, Δήμητρα αγαπημένη
  • Δ.Π.: Δεν λέω αυτό, εγώ σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και ήρθατε για να μιλήσω για την παράστασή μου. Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα. Εντάξει;
  • Ι.Μ.: Αυτό δεν το γνώριζα εγώ.