"Άγριες Μέλισσες"- Αλέξανδρος Καλπακίδης: "Εννοείται θα πήγαινα στο Σασμό..."

Τι ανέφερε για τις "Αγριες Μέλισσες"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Ο αγαπημένος μας Παναγιώτης από τις "Άγριες Μέλισσες" ή αλλιώς Αλέξανδρος Καλπακίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επιτυχία που σημειώνουν για τρίτη χρονιά οι «Άγριες Μέλισσες» ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να συνεχιστούν και για τέταρτη!

Η σειρά διανύει την τρίτη της σεζόν, με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία τη άλλη και να μην μας αφήνουν σε χλωρό κλαρί! Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν δίστασε να αναφέρει, πως μετά τις "Άγριες Μέλισσες", μια σειρά που θα πήγαινε με μεγάλη χαρά θα ήταν ο "Σασμός".

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Καλπακίδη για τις "Άγριες Μέλισσες"

«Άγριες Μέλισσες». Επαγγελματικό λαχείο;

Για να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν περίμενα από την αρχή ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία αυτή η σειρά. Όταν σου λένε ότι ξεκινάς να κάνεις ένα καθημερινό και μάλιστα εποχής, κρατάς μικρό καλάθι. Ωστόσο, μόλις διάβασα τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, κατάλαβα ότι κάτι γίνεται πολύ καλό. Εννοείται επαγγελματικό λαχείο και μεγάλη χαρά που αποτελώ μέρος αυτής της δουλειάς. Πολύ δυνατό σενάριο και υπέροχοι συνάδελφοι, με μεγάλο σεβασμό και όρεξη για δουλειά.

Θεωρείτε πως θα έπρεπε να πάει για τέταρτη σεζόν;

Θα ήθελα οι «Άγριες Μέλισσες» να πάνε τέταρτη σεζόν και νομίζω πως θα το άντεχαν, αλλά όπως έχει πει και ο σκηνοθέτης μας, η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος.

Αν τελικά οι «Άγριες Μέλισσες» ολοκληρωθούν φέτος και σας γίνει πρόταση από τον «Σασμό», θα πηγαίνατε;

Εννοείται ότι θα πήγαινα στον «Σασμό». Μακάρι. Το λέω και το εννοώ, είναι μεγάλη χαρά που υπάρχουν σειρές να πηγαίνουν τόσο καλά και μακάρι να γίνουν κι άλλες. Ξέρετε πόσος κόσμος δουλεύει; Είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχει ανθίσει η μυθοπλασία. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία των «Άγριων Μελισσών» ότι έκαναν την αρχή.

Το τραγικό φινάλε όλων των γυναικών - Τι θα απογίνουν Ελένη, Δρόσω και Ασημίνα

Μη χάσετε το νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη (17/2) και κάθε Πέμπτη!

Στις Άγριες Μέλισσες κάποιες παλεύουν να επιβιώσουν από τις δυσκολίες και τα εμπόδια μπαίνουν στο διάβα τους, ενώ κάποιες άλλες από τα προβλήματα που κουβαλάνε χρόνια στην πλάτη τους. Το σίγουρο είναι πως όλες τους στο τέλος θα πάρουν αυτό που αξίζουν, είτε καλό είτε κακό! Άλλωστε, όπως λέει και η παροιμία, «ό,τι δίνεις, παίρνεις». Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει το πώς θα εξελιχθούν οι ζωές των γυναικών του πιο διάσημου χωριού της Ελλάδας.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Και δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε με τις αδελφές Σταμίρη, που είναι και οι πρωταγωνίστριες, καθώς όλη η ιστορία της σειράς βασίστηκε στο φονικό που έκαναν στο πρώτο επεισόδιο. Οπως λένε οι πληροφορίες μας, η Ασημίνα με τον Νικηφόρο θα είναι ξανά μαζί, αφού βέβαια περάσουν διά πυρός και σιδήρου. Φανατικοί θαυμαστές του ζευγαριού, μπορείτε να χαρείτε με την εξέλιξη αυτή, καθώς είστε πολλοί εσείς που θέλετε να τους δείτε μαζί και ευτυχισμένους, μιας και αντιλαμβάνεστε πως ο έρωτάς τους δεν πέθανε ποτέ, παρά τις όποιες αντιδικίες και προβλήματα είχαν.

Άγριες Μέλισσες αδερφές Σταμίρη

Από την άλλη, όλα δείχνουν πως η Δρόσω με τον Κωνσταντή δεν θα καταφέρουν να παντρευτούν, αλλά θα παλέψουν να μείνουν μαζί ενωμένοι μέχρι το τέλος. Ενωμένοι και με μεγάλη οικογένεια θα είναι και η Ελένη με τον Λάμπρο.

Οχι τόσο εύκολα όμως καθώς καραδοκεί ένας Ζάχος που θέλει να κάνει δική του τη Σταμίρη και ένας Ακύλας που θέλει να τη βγάλει από τη μέση. Οπως και να έχει, στο τέλος η Ελένη θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι που περιμένει με τον Λάμπρο. Τιμωρία θα περιμένει τη Μυρσίνη στο φινάλε της σειράς και μάλιστα όχι φυλακή, όπως νομίζετε οι περισσότεροι.

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής Δρόσω

Η αδίστακτη γυναίκα θα κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική, μιας και θα έχει χάσει πλέον τα πάντα, άντρα, παιδιά, οικογένεια και αξιοπρέπεια, καθώς οι εμμονές της θα την οδηγήσουν σε σκοτεινά μονοπάτια, χωρίς επιστροφή. Οσο για τη Βιολέτα και την Ουρανία, η μεν πρώτη θα μεγαλώσει σαν δικό της παιδί τον Ζαχαρία, ενώ η δεύτερη θα καταφέρει να σώσει τον γάμο της με τον Κυριάκο.

Άγριες Μέλισσες Ελένη Λάμπρος

Η Πηνελόπη είναι ένα ακόμα τραγικό πρόσωπο της σειράς, το οποίο έχει ζήσει ουκ ολίγες δυσάρεστες καταστάσεις. Ομως φαίνεται πως η μοίρα θα της χαμογελάσει ξανά και αφού ηρεμήσει μέσα της με την τιμωρία των δολοφόνων του Αλέξη Γραμματικού, στη συνέχεια θα είναι έτοιμη να δεχτεί και έναν νέο έρωτα στη ζωή της. Και δεν είναι κάποιος τυχαίος, αλλά ο δικηγόρος της χήρας του Λούβαρη.

Ας δούμε τώρα τις γυναίκες της οικογένειας Μεγαρίτη τι μέλλει γενέσθαι! Στην τρίτη σεζόν, η Ζωή είναι ο πιο δραματικός ρόλος, αφού παντρεύτηκε έναν ψυχοπαθή άντρα που δεν αγάπησε ποτέ, μένοντας εγκλωβισμένη στον γάμο της για να σώσει τα παιδιά της από τη μανία του να κάνει κόλαση τις ζωές όλων εκείνων που δεν συμπλέουν με τις δικές του ανάγκες.

Ομως η ζωή χρωστάει σε αυτή τη γυναίκα την ευτυχία και εκείνη θα καταφέρει να τη βρει στο τέλος, αφού πρώτα γλιτώσει μια για πάντα από τον Ακύλα. Οσο για την κόρη της, την Κορίνα, που τη βλέπουμε συνεχώς να πηγαίνει κόντρα στη μητέρα της και να φτάνει στο σημείο ακόμα και να τη μισεί; Θα αλλάξει άρδην όταν ανακαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα, που θα μάθει πως δεν είναι πραγματικός της πατέρας. Θα αγκαλιάσει τη Ζωή, θα της ζητήσει να τη συγχωρέσει, ενώ έχοντας πλέον χωρίσει με τον Μελέτη, θα παντρευτεί και θα κάνει οικογένεια με τον Μπάμπη.

Τέλος, η Αιμιλία θα καταλάβει τα τραγικά λάθη που έκανε απέναντι στην αδελφή της και θα πορευτεί μόνη της στη ζωή, έχοντας όμως κοντά, την αδελφή και τα ανίψια της!