Άγριες Μέλισσες: Άγρια σύγκρουση ανάμεσα σε Πέτρο και Ζαχαρία

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (16/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Άγρια σύγκρουση ανάμεσα σε Πέτρο και Ζαχαρία

Κανονικός χαμός αναμένεται α γίνει στο σημερινό (16/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και ο Πέτρος θα έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Ζάχο καθώς θα υποψιαστεί πως αυτός βρίσκεται πίσω από το κλείσιμο της εφημερίδας του, ενώ την ίδια στιγμή όλοι οι συντελεστές της σειράς συμφωνούν πως οι Άγριες Μέλισσες πρέπει σιγά σιγά να φτάσουν στο τέλος τους.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 67

Η Ουρανία ομολογεί στον Κυριάκο την αλήθεια για το δάνειο, ενώ η Ρένα πιέζει τον Νικηφόρο να μιλήσει στον Σέργιο για τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, η Δρόσω εκφράζει τις αντιρρήσεις της για εκείνη και προκαλεί εντάσεις. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος έκλεισε την εφημερίδα του και τον αντιμετωπίζει ευθέως.

Η Μυρσίνη συγκρούεται με την Αντιγόνη που καταλαβαίνει πως η αντίζηλός της δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη μάχη. Ο Άγγελος προχωρά το σχέδιό του και μπαίνει στα γραφεία των Αβάντων. Ο Παναγιώτης δεν εμπιστεύεται τον Σταμάτη, ενώ ο Ζαχαρίας περνά δύσκολα στο σχολείο. Ο Ακύλας προχωράει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του στο Διαφάνι, ενώ ο Μελέτης με τον Δούκα περνάνε στην αντεπίθεση. Η Ελένη αιφνιδιάζεται από τον Τόλλια και έχει μια απρόσμενη συνάντηση…

Το μέλλον του Ακύλα και Καλογερά

Ο Κώστας Φιλίππογλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες TV» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις «Άγριες Μέλισσες» καθώς ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για το μέλλον του Ακύλα Μεργαρίτη στην σειρά.

Ο Καλογεράς ξέρει με ποιους έχει μπλέξει;

Ο Καλογεράς ξέρει ότι με ένα τηλέφωνό του κάποιοι πάνε στην εξορία, αλλά με τίποτα δεν φαντάζεται όλα αυτά που κάνουν οι Άβαντες. Όταν ο Ακύλας του δείχνει τους Άβαντες, τρομάζει κι ο ίδιος. Νιώθει κι εκείνος για πρώτη φορά ότι έχει να κάνει με μια καθαρά εγκληματική οργάνωση.

Η φιλοδοξία του να υπάρχει στα πράγματα τον κάνει πολλές φορές να εθελοτυφλεί σχετικά με τις εξορίες πολιτικών αντιφρονούντων, αλλά όταν βλέπει ότι στους Άβαντες διατάσσονται δολοφονίες, γίνονται φρικτά βασανιστήρια, τρομάζει ακόμα κι εκείνος.

Ο νομάρχης ξεκάθαρα πλέον τρέμει τον Ακύλα, αντιλαμβάνεται ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κανένα απολύτως όριο. Ο ίδιος μπορεί να μη διατάζει βασανιστήρια ή εκτελέσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι συνένοχος στα εγκλήματα που διαπράττονται. Είναι ένα ανθρωπάκι και είναι αδικαιολόγητος.

Τι τον περιμένει από εδώ και στο εξής;

Πραγματικά, δε θέλω να ξέρω. Παίρνω τα παρακάτω επεισόδια και νιώθω ότι ο ήρωάς μου θα πληρώσει για όσα παριστάνει ότι δεν βλέπει. Όταν πλέον γνωρίζει ποιος είναι ο Ακύλας, μετά την επίσκεψή του στους Άβαντες, ξέρει ότι δεν έχει να κάνει με άγιο. Είναι μαζί του 100% και αυτό που θα τους συμβεί στο τέλος της σεζόν θα το αξίζουν.

Τι θέλετε να πάθει ο ήρωάς σας;

Να τιμωρηθεί. Αυτό λέει η λογική, αλλά και ο νόμος του θεάτρου στην αρχαία τραγωδία. Θα μου ήταν πολύ στενάχωρο, αν και στη ζωή συμβαίνει και αυτό, να μην πληρώσει αυτός που έφτιαξε.