Ελευθερία Ελευθερίου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Γεωργίου μετά την ανακοίνωση πως θα παρουσιάσει το X-factor

Έδειξε δημόσια την στήριξή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελευθερία Ελευθερίου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Γεωργίου μετά την ανακοίνωση πως θα παρουσιάσει το X-factor

Με μια επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το MEGA, γνωστοποιήθηκε πως ο παρουσιαστής του Xfactor πρόκειται να είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, παρόλο που το όνομά του δεν είχε ακουστεί.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, η Ελευθερία Ελευθερίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον Ανδρέα Γεωργίου από τη φωτογράφιση του X-Factor, προκειμένου να δείξει δημόσια την υποστήριξή της στον πρώην σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια λοιπόν τον έκανε ταγκ στον Instastory της και από δίπλα έβαλε μια καρδούλα.

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Ανδρέα Γεωργίου που πρόκειται να παρουσιάσει το Xfactor

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Ανδρέα Γεωργίου που πρόκειται να παρουσιάσει το Xfactor

Backstage στιγμιότυπα του XFactor με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Χρήστο Μάστορα

Το νέο μεγάλο μουσικό Project είναι γεγονός και θα πλαισιωθεί με μοναδικούς κριτές. Ο λόγος για τους Stavento, Μαρίνα Ρίζου, Χρήστο Μάστορα και Στέλιο Ρόκκο. Όσο για τους 2 τελευταίους ένα μοναδικό δώρο, αποδεικνύει τη δυνατή σχέση τους!

Λίγες μέρες πριν προβληθεί στο δέκτη του μεγάλου καναλιού το X-factor, ο Στέλιος Ρόκκος με σκοπό να έρθει πιο κοντά στον αγαπημένο του φίλο Χρήστο Μάστορα, μας θυμίζει πόσο καλός δεξιοτέχνης είναι!

Φυσικά, ο τραγουδιστής εκτός της εξαιρετικής φωνής, που διαθέτει μας έχει φανερώσει και μια άλλη κρυφή του ιδιότητα. Στη Λήμνο, στο χωριό του που μένει τα τελευταία χρόνια με τη γυναίκα του Λελέ, τον έχει κάνει να είναι πιο κοντά στη φύση.

Έτσι λοιπόν, ο τραγουδιστής, επεξεργάζεται επιφάνειες ξύλων και φτιάχνει απίστευτα χειροποίητα, ξύλινα αντικείμενα. Ακόμη και έκθεση έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν, ενώ πολλοί είναι αυτοί, που θα αγοράσουν μια δημιουργία του!

Το εργαστήριο του είναι επαγγελματικό (δες εδώ φωτογραφίες μέσα από το εργαστήριο) και εκεί μέσα ο Στέλιος Ρόκκος με μεράκι φτιάχνει δώρα στους φίλους του, όπως το πανέμορφο τασάκι, που έκανε αποκλειστικά για τον Χρήστο Μάστορα!