Θεοχάρης Ιωαννίδης: ''Αναψοκοκκίνησε'' όταν είδε την Ελένη Μενεγάκη - «Έχω μια περίεργη ταχυπαλμία...»

Γοητευμένος ο ηθοποιός

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θεοχάρης Ιωαννίδης: ''Αναψοκοκκίνησε'' όταν είδε την Ελένη Μενεγάκη -  «Έχω μια περίεργη ταχυπαλμία...»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, που ξεκινάει την δική του εκπομπή στο Mega, σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ από όσα έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση μέχρι στιγμής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης 16/2. Ο αγαπημένος ηθοποιός, πάνω στην συζήτηση που είχε με την παρουσιάστρια, θέλησε να μοιραστεί μαζί της τις σκέψεις του.

Η ''ερωτική'' εξομολόγηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην Ελένη Μενεγάκη

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όποτε σε συναντώ έχω μια περίεργη ταχυπαλμία. Όταν ήρθες μια μέρα στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” δεν μπορούσα να παίξω. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την ακτινοβολία που έχει πηγαία και τη δίνεις. Πολλοί άνθρωποι είναι φωτεινοί αλλά λίγοι τη μεταλαμπαδεύουν.

Είχαμε βγει για φαγητό με κοινούς φίλους και κοιτούσα σαν τον χαζό πάνω να δω αν σε φωτίζει κάτι. Θέλω να μου φύγει η ταχυπαλμία», είπε χαρακτηριστικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην Ελένη Μενεγάκη με εκείνη να απαντάει: «Μου αρέσει. Βρε, με έκανες να κοκκινήσω».

Οι δηλώσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη πρεμιέρα για την εκπομπή «Night out» όπου αναμένεται να προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA μίλησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καθώς θα τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή όπου είδαμε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Έτσι, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει ατίθασα πράγματα στην προσωπική μου ζωή. Έχω αλλάξει χώρα για έναν έρωτα χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει στα πατώματα. Δεν έχω υπάρξει ούτε μία μέρα χωρίς σχέση. Αν δεν είμαι ερωτευμένος δεν μπορώ να λειτουργήσω».